+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Innokin Kroma Z 3000mAh VW POD

Innokin Kroma Z 3000mAh VW POD

Innokin Kroma Z 3000mAh VW POD

  • Brend: Innokin
  • Šifra proizvoda: Innokin Kroma Z 3000mAh VW POD
  • Zaliha: Na stanju
  • 6,199.00

Dostupne opcije

Innokin Kroma Z 3000mAh VW POD e-cigareta

 

Saradnja kompanije Innokin sa čuvenim vape recenzentima i promoterima Filom Busardom i Dimitrisom Agrafotisom (VapinGreek) je sve plodonosnija, novim modelima polako pokrivaju sve grupe korisnika elektronskih cigareta. Nakon fenomenalnog uspeha Zenith i Zlide atomizera koji koriste fabričke glave, sada nam predstavljaju Kroma Z VW POD e-cigaretu, koja najbolje osobine ovih atomizera pakuje u komplet veoma prijatnog izgleda.

 

 

Imagem

 

 

Kroma Z je POD e-cigareta sa integrisanom baterijskom ćelijom kapaciteta 3000mAh. Radi u režimu izmenljive snage i može da isporuči maksimalno 40W.

 

 

Imagem

 

Kroma Z je uređaj koji se može koristiti i sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti) i sa NicSalt tečnostima. Konstrukcija grejača i performanse uređaja su takve da se ne preporučuje korišćenje tečnosti koje sadrže destilovanu vodu i u sastavu imaju manje od 70% VG-a. 

 

Više o POD sistemima i NicSalt tečnostima možete saznati na ovom linku:  Nikotinske soli i POD uređaji - šta su i čemu služe?

 

Našu ponudu NicSalt tečnosti možete pronaći na ovom linku: NicSalt tečnosti

 

 

 

Ovaj model je od prvog dana dobio nekoliko nagrada i priznanja za kvalitet od strane renomiranih vaperskih udruženja i organizacija. Recept je u suštini veoma jednostavan: u kućištu ergonomskog dizajna i veoma prijatnog izgleda je spakovana integrisana baterija i kertridž koji koristi fenomenalne Z Coil zamenske glave.

 

Imagem

Imagem

 

U Kroma Z POD je ugrađena SMART opcija, koja na osnovu očitane vrednosti grejača postavlja snagu na preporučenu vrednost. Korisnik nakon toga može menjati ovu vrednost prema svojim afinitetima. Osnovna funkcija SMART sistema je kako da pomogne da korišćenje započnete na adekvatnoj snazi tako i da spreči zagorevanje grejača ukoliko promenite glavu a u uređaju ostanu stare postavke. 

Kertridž ima kapacitet 4.5ml i jednostavan je za korišćenje.

 

Imagem

Imagem

Imagem

Imagem

Imagem

 

Protok vazduha se može podešavati na dva načina: na klizaču ispod usnika je fino podešavanje, a ispod glave je prsten koji postavljate u skladu sa tim da li koristite MTL ili rDTL zamenske glave. 

 

Imagem

Imagem

 

Kertridž nema integrisane grejače, nego se zamenske glave mogu menjati zasebno. 
Kroma Z koristi tzv Z Coil zamenske glave, koje su već treću godinu za redom najpopularnije među vaperima širom sveta. U kolekciji ovih zamenskih glava sada je predstavljen i novi model, Mesh 0.3 oma, koja je predviđena za rDTL korišćenje i snage od 30W do 40W.

Z coil zamenske glave za Kroma Z POD možete pronaći na ovoj stranici: Innokin Z Coil zamenske glave

Zamenski POD kertridž možete pronaći na stranici: Innokin Kroma Z POD kertridž

 

Imagem

 

U ponudi je i 510 adapter za Kroma Z koji ovaj uređaj jednostavno pretvara u VW baterijski mod, pa na njemu možete koristiti sve standardne 510 atomizere! Ovaj adapter možete pronaći na sledećoj stranici: Innokin Kroma Z 510 adapter

 

Baterija se može puniti i unutar uređaja, preko usb kabla nove generacije, tip-c. Prilikom punjenja maksimalna dozvoljena struja je 1.7A. Radi očuvanja baterije i njenog kapaciteta, preporuka je da se baterija puni na punjaču manje snage (1A).

 

 

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Innokin Kroma Z 3000mAh VW POD e-cigareta
- USB tip-c kabal
- zamenske Z Coil glave: 0.8 oma (instalirana u uređaj), 0.3 Mesh
- zamenski usnici
- uputstvo

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača  možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 Za informacije, savete i iskustva drugih korisnika priključite se FB Vape klubu Srbija

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi
Oznake: innokin, kroma z, pod