+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Innokin Sceptre 1400mAh POD e-cigareta

Innokin Sceptre 1400mAh POD e-cigareta

Innokin Sceptre 1400mAh POD e-cigareta

  • Brend: Innokin
  • Šifra proizvoda: Innokin Sceptre 1400mAh POD e-cigareta
  • Zaliha: Na stanju
  • 3,599.00

Dostupne opcije

Innokin Sceptre 1400mAh POD e-cigareta

 

Nakon velikog uspeha na tržištu MTL atomizera i naprednih start kompleta, Innokin na velika vrata ulazi u svet POD uređaja. Sceptre je POD e-cigareta modernog dizajna i jednostavna za upotrebu, što uz kvalitetne zamenske glave koje su zaštitni znak Innokina čini ovaj model veoma dobrom opcijom kako za početnike tako i za one koji traže pouzdan i praktičan model za svaki dan.

 

Imagem

 

Innokin Sceptre POD se može koristiti i sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti) ali je prevashodno namenjen za upotrebu sa tečnostima na bazi nikotinskih soli (tzv. NicSalt tečnosti).

 

Više o POD sistemima i NicSalt tečnostima možete saznati na ovom linku:  Nikotinske soli i POD uređaji - šta su i čemu služe?

 

Našu ponudu NicSalt tečnosti možete pronaći na ovom linku: NicSalt tečnosti

 

Imagem

 

 

 

 

Sceptre je lagan POD uređaj, modernog dizajna sa anatomski oblikovanim usnikom.

Kertridž Sceptre modela ima kapacitet 3ml. Ispod kertridža je mala led sijalica, koja zasvetli svaki put kada se uređaj aktivira, a koja korisniku drastično olakšava uvid u preostali nivo tečnosti u tanku.

 

Grejači nisu integrisani u kertridž, već su izdvojeni u zamenske glave koje se menjaju zasebno. U ponudi su dva modela zamenskih glava: otpora 1.2 oma za klasično MTL korišćenje i otpora 0.5 oma za restriktivno DTL korišćenje.

Glave se postavljaju tako što se odvrne dno kertridža (u levu stranu) pa se u tu bazu ušrafi glava. Kada se kertridž sklopi, možete podesiti i protok vazduha na bočnom slajderu.

 

Imagem 

 


Zamenske tank kertridže možete pronaći na ovoj stranici: Innokin Sceptre POD kertridž

Zamenske glave su na ovoj stranici: Innokin Sceptre glave

 

 

Imagem

 

 

Baterija Sceptre POD-a ima kapacitet 1400mAh. Ispod prekidača su 3 lampica koje služe kao indikator napunjenosti baterije i trenutnog režima rada.

Desna lampica svetli zeleno kada je baterija na preko 50%, plavo kada je napunjena od 10% do 50%, crveno kada je napunjena manje od 10%.

Leva i srednja lampica pokazuju koji je režim rada trenutno aktivan. Ako svetli zelena lampica (leva), uređaj je u Normal režimu i tada je izlazna snaga 9W kod 1.2 oma glave, odnosno 18W kod 0.5 oma glave.
Ako svetli ljubičasta lampica (srednja), onda je uređaj u Boost režimu i snaga je 10W kod 1.2 oma glave, odnosno 20W kod 0.5 oma glave.

Promena režima se obavlja tako što se uređaj ugasi (5 brzih klikova) pa se dugo drži prekidač sve dok se režim ne promeni.

  

Innokin Sceptre poseduje i opciju automatske i opciju manuelne aktivacije: uređaj se pokreće kako pritiskom na prekidač tako i uvlačenjem vazduha (pare). No, kao i kod ostalih uređaja sa automatskom aktivacijom, kada se stavi rDTL glava ili vazduh otvori automatska aktivacija nije najpreciznija.

 

Baterija ovog uređaja se puni preko Micro USB porta. Prilikom punjenja, maksimalna dozvoljena struja je 1A! 

Za duži životni vek baterije i očuvanje njenog kapaciteta, preporuka je korišćenje punjača manje izlazne snage.

Prilikom poručivanja ovog kompleta, možete po povlašćenoj ceni kupiti i AC adapter izlazne snage 500mA, u meniju na vrhu stranice.

 

 

 Imagem

 

  

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Innokin Sceptre 1400mAh POD e-cigareta (sa instaliranom 1.2 oma glavom)
- zamenska glava otpora 0.5 oma
- USB kabal

- uputstvo

 

NAPOMENA: Carbon verzije Innokin Sceptre POD-a imaju u kompletu dve zamenske glave otpora 0.65 oma.
 

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača  možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 Za informacije, savete i iskustva drugih korisnika priključite se FB Vape klubu Srbija

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi
Oznake: innokin, sceptre, pod