+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Innokin Sensis 3000mAh VW POD

Innokin Sensis 3000mAh VW POD

Innokin Sensis 3000mAh VW POD

  • Brend: Innokin
  • Šifra proizvoda: Innokin Sensis 3000mAh VW POD
  • Zaliha: Na stanju
  • 7,299.00

Dostupne opcije

Innokin Sensis 3000mAh VW POD e-cigareta

 

Saradnja kompanije Innokin sa čuvenim vape recenzentima i promoterima Filom Busardom i Dimitrisom Agrafotisom (VapinGreek) donosi sve više lepih stvari za vapersu zajednicu. Nakon ogromnog uspeha Zenith i Zlide atomizera sa fabričkim glavama, Ares RBA atomizera i na kraju Kroma Z VW POD e-cigarete, sada nam predstavljaju model koji donosi zaista veliku promenu. Budućnost je počela, stigao je Sensis VW POD sa funkcijama koje do sada nismo mogli ni da sanjamo! 

 

 

Imagem

 

Najpre osnovno: Sensis je POD e-cigareta sa integrisanom baterijskom ćelijom kapaciteta 3000mAh. Radi u režimu izmenljive snage i može da isporuči maksimalno 40W.

Poseduje ekran u boji, PLUS i MINUS dugmad su neposredno ispod ekrana a čitava površina ispod koje je ekran ima funkciju prekidača.

 

Imagem

 

Ovo je uređaj koji se može koristiti i sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti) i sa NicSalt tečnostima. Konstrukcija grejača i performanse uređaja su takve da se ne preporučuje korišćenje tečnosti koje sadrže destilovanu vodu i u sastavu imaju manje od 70% VG-a. 

 

Više o POD sistemima i NicSalt tečnostima možete saznati na ovom linku:  Nikotinske soli i POD uređaji - šta su i čemu služe?

 

Našu ponudu NicSalt tečnosti možete pronaći na ovom linku: NicSalt tečnosti

 

 

 

 

Već na prvi pogled je jasno da se radi o uređaju predivnog izgleda i fenomenalnih performansi. Baterija kapaciteta od 3000mAh i dobro poznate Sceptre zamenske glave, garantuju maksimalan užitak pri korišćenju Sensisa. Ali, ono što ga čini posebnim je ono "ispod haube", elektronski čip sa funkcijama koje srećemo po prvi put. Sensis je pionir IV generacije vape uređaja, za koje smo uvereni da će velikom brzinom osvojiti korisnike širom sveta.

 

Imagem

 

Sensis poseduje standardni VW režim rada gde korisnik postavlja snagu u skladu sa glavom tj. grejačem koji koristi i ličnim preferencijama. Osim tog standardnog VW režima, Sensis nudi i nove funkcije:

 

Imagem

 

COIL+ je opcija kojoj je cilj da poveća užitak prilikom korišćenja. Nakon što pustite prekidač, COIL+ pusti struju dodatnih 0.4s na 40% od snage koju ste koristili. Na taj način se grejač natopi i prilikom sledeće aktivacije je ukus intezivniji od samog starta.

 

 

Imagem  

 

F0 je opcija kako za napredne tako i za korisnike koji žele da istražuju. Svrha ove opcije je maksimalan užitak i produžavanje životnog veka grejača. Prva testiranja i istraživanja pokazuju da je F0 više nego uspešna u toj nameni, te se životni vek grejača može produžiti i za 94%!

F0 funkcioniše tako što je korisniku data mogućnost da ručno podešava frekvenciju struje koju uređaj pušta na grejač. Nalaženjem idealne postavke povećava se i užitak prilikom korišćenja, a sam grejač traje osetno duže.

Ova opcija je u startu zaključana, otključava se unosom koda: ++-+-+0 i klikom na prekidač.

 

 

Imagem 

 

REFRESH je opcija koju treba koristiti povremeneno, ona bukvalno "osveži" ili resetuje grejač na isti način kao COIL+ opcija. Dostupna je duža i kraća varijanta ove opcije. Drugim rečima, REFRESH je ručno a COIL+ automatsko osvežavanje grejača.

 

Imagem

Imagem

 

Podešavanje protoka vazduha je jednostavno, klizač se nalazi neposredno ispod tank kertridža.

 

Tank kertridž ima kapacitet od 3.1ml i puni se od dole. Telo kertridža je izrađeno od stanka, zbog čega je aroma izraženija i manje je osetljiv na ukus i miris koji ostane od prethodne tečnosti.

 

Kertridž nema integrisane grejače, nego se zamenske glave menjaju zasebno. Sensis koristi tzv Sceptre zamenske glave, koje su od nedavno u ponudi i za kratko vreme su doživele neverovatnu popularnost među korisnicima.

Spectre zamenske glave možete pronaći na ovoj stranici: Innokin Sceptre zamenske glave

Zamenski POD kertridž možete pronaći na stranici: Innokin Sensis POD kertridž

 

Prilikom zamene glave sa grejačem obratite pažnju da ne bacite i adapter koji se šrafi na dno glave i služi kao veza između kertridža i uređaja!

 

Imagem

 

Imagem

 

Prijatnim iznenađenjima tu nije kraj: u kompletu se dobija i 510 adapter za Sensis, koji ovaj uređaj jednostavno pretvara u VW baterijski mod. Tada na na njemu možete koristiti sve standardne 510 atomizere. Prilikom montiranja, Sensis 510 adapter se šrafi na atomizer pa onda ubaci u ležište kertridža.

VAŽNA NAPOMENA: sve napredne opcije ovog uređaja (COIL+, F0, REFRESH) su aktivne i kada je na uređaj postavljen 510 adapter, što znači da sve ove opcije možete koristiti i na svojim omiljenim atomizerima!

 

 

Baterija se puni preko usb kabla nove generacije, Tip-c. Prilikom punjenja maksimalna dozvoljena struja je 1.7A. Radi očuvanja baterije i njenog kapaciteta, preporuka je da se baterija puni na punjaču manje snage (1A).

 

 

 Imagem

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Innokin Sensis 3000mAh VW POD e-cigareta
- USB Tip-c kabal
- zamenska Sceptre glava 0.25 oma (DTL, 25-35W, instalirana u uređaj)
- zamenska Sceptre glava 0.65 oma (MTL, 9-12W)
- zamenski MTL usnik
- rezervne gumice (o-ring)
- Sensis 510 adapter
- uputstvo

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača  možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 Za informacije, savete i iskustva drugih korisnika priključite se FB Vape klubu Srbija

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi
Oznake: innokin, sensis, pod