+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

ExVape Expromizer V4 MTL RTA 2ml atomizer

ExVape Expromizer V4 MTL RTA 2ml atomizer

ExVape Expromizer V4 MTL RTA 2ml atomizer

  • Brend: ExVape
  • Šifra proizvoda: ExVape Expromizer V4 MTL RTA 2ml atomizer
  • Zaliha: USKORO NA STANJU
  • 4,299.00

Dostupne opcije

ExVape Expromizer V4 2ml MTL RTA atomizer 

 

RTA je skraćenica za Rebuildable Tank Atomizer, što znači da se radi o atomizeru kog kojeg korisnik sam priprema grejače koje će koristiti. 

Za ove atomizere ne postoje zamenske glave nego je potrebno da korisnik sam premota i postavi grejač željenih osobina.

Upotreba naprednih RTA atomizera se zato preporučuje ISKLJUČIVO naprednim korisnicima koji imaju iskustva sa samostalnom pripremom grejača i poseduju odgovarajuće veštine i iskustvo.

 

Korisnici širom planete ubrajaju Expromizer RBA atomizere u vrh svetske ponude MTL uređaja. Expromizer atomizere je dizajnirala nemačka kompanije ExVape, odlikuje ih visok kvalitet izrade i jednostavnost upotrebe. Naravno, primaran je ukus a tu se ovim atomizerima teško može naći dostojan takmac.

 

ExVape Expromizer V4 MTL RTA

 

Expromizer V4 je četvrti model u ovoj seriji. Sitnim ali važnim unapređenjima doveli su skoro do savršenstva ukupan užitak pri korišćenju, pa se Expromizer V4 često predstavlja kao MTL Killer. Nakon što ga probate, sigurni smo da ćete se složiti sa našim utiskom da ovako pompezna najava definitivno nije bez osnova.

 

Imagem

 

 

Uređaj je prečnika 23mm, pa se može koristiti na gotovo svim aktuelnim baterijskim modovima. Jednostavan je za upotrebu, a količina vazduha se može podesiti od baš tesnog do standardnog MTL protoka.

 

Imagem

 

Kapacitet ovog atomizera je 2ml. Opciono možete kupiti Bubble tank staklo za Expromizer V4, kojim se kapacitet uređaja povećava na čak 4ml: ExVape Expromizer V4 Bubble tank staklo 

 

 

 

Imagem

 

Imagem 

 

Podešavanje vazduha je na vrhu atomizera, što ga čini osetno otpornijim na curenje usled lošeg setupa, promene pritiska, temperature itd... Expromizer V4 ima i podešavanje dotoka tečnosti, tako da ne postoji prepreka da na ovom uređaju pronađete svoju idealnu postavku. 

  

Imagem 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- ExVape Expromizer V4 2ml MTL RTA atomizer
- kesica sa rezervnim gumicama i šrafovima
- rezervno tank staklo kapaciteta 2ml
- uputstvo 

 Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Oznake: exvape, expromizer