+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

GeekVape Aegis Hero 1200mAh VW POD Kit

GeekVape Aegis Hero 1200mAh VW POD Kit

GeekVape Aegis Hero 1200mAh VW POD Kit

  • Brend: GeekVape
  • Šifra proizvoda: GeekVape Aegis Hero 1200mAh VW POD Kit
  • Zaliha: Na stanju
  • 4,199.00

Dostupne opcije

GeekVape Aegis Hero 1200mAh VW POD e-cigareta

 

Aegis Hero je novi model POD e-cigareta iz Geekvape Aegis kolekcije. Po dimenzijama najmanji, ali zavidnih performansi i sa otpornošću na vlagu, udarce i prašinu (prema IP67 standardu), Hero predstavlja veoma dobru opciju za one koji traže mali a kvalitetan i pouzdan POD uređaj.

 

 

GeekVape Aegis Hero 1200mAh VW POD Kit

 

Aegis Hero se bez problema može koristiti i sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti), po mogućstvu ne previše tamnim i slatkim. Ipak, prevashodno je namenjen za upotrebu sa tečnostima na bazi nikotinskih soli (tzv. NicSalt tečnosti).

 

Više o POD sistemima i NicSalt tečnostima možete saznati na ovom linku:  Nikotinske soli i POD uređaji - šta su i čemu služe?

 

Našu ponudu NicSalt tečnosti možete pronaći na ovom linku: NicSalt tečnosti

 

 

GeekVape Aegis Hero 1200mAh VW POD Kit

 

 

 

 

Aegis Hero je uređaj veoma zgodan za korišćenje. Malih dimenzija, lepo upakovan u skladnu celinu. Izrađen je od visoko kvalitetnih i izdržljivih materijala, tako da je otporan na vlagu, udarce i prašinu prema IP67 standardu.

Težina Aegis Hero POD e-cigarete je samo 88g.

 

 

 

Kertridž ovog uređaja nema integrisane grejače, nego se glave menjaju zasebno. U ponudi su glave za nešto otvorenije MTL korišćenje (0.6 oma, 15W - 25W) i za DTL korišćenje (0.4 oma, 25W - 33W). Kapacitet tanka je 4ml.

Zamenske glave za Aegis Hero možete pronaći na ovoj stranici: GeekVape Aegis Hero glave

Zamenski prazni kertridži se nalaze na ovoj stranici: Geekvape Aegis Hero kertridž

 

Kertridž Aegis Hero POD e-cigarete je za telo pričvršćen jakim magnetima, pa se lakše postavlja u ležište.

 

U Aegis Hero uređaju se može koristiti i Mechlyfe RBA zamenska glava. Ova glava je predviđena za klasično MTL korišćenje, korisnik sam postavlja grejač i vatu. Možete je pronaći na ovoj stranici: Mechlyfe Aegis Boost zamenska glava

 

 Imagem

 

Oko usnika je postavljen ventil u obliku točkića, preko kojeg korisnik može podesiti protok vazduha. Punjenje tanka je veoma jednostavno, ovde je otvor za punjenje odmah pored usnika.

 

Rad uređaja kontroliše napredni GeekVape AS elektronski čip. Aegis Hero ima sve osobine klasičnog VW moda: na malom ekranu su prikazani parametri bitni za rad uređaja, a korisnik sam postavlja izlaznu snagu u rasponu od 5W do 45W.

 

 

Baterija se puni preko standardnog Micro USB porta. Maksimalna struja punjenja je 1.5A, ali se za duži radni vek baterije i očuvanje njenog kapaciteta preporučuje punjenje na slabijim punjačima (max 1A).

 

 

 

  

SADRŽAJ KOMPLETA:
- GeekVape Aegis Hero 1200mAh VW POD e-cigareta
- USB kabal
- Zamenske glave: 0.6 oma, 0.4 oma

- Uputstvo

 

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača  možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 Za informacije, savete i iskustva drugih korisnika priključite se FB Vape klubu Srbija

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi
Oznake: Geekvape, Aegis, Hero, POD