+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Geekvape Squonk silikonska bočica

Geekvape Squonk silikonska bočica

Geekvape Squonk silikonska bočica

  • Brend: GeekVape
  • Šifra proizvoda: Geekvape Squonk silikonska bočica
  • Zaliha: Na stanju
  • 699.00

Dostupne opcije

GeekVape Squonk silikonska bočica 


Squonk-ovanje je naziv za način korišćenja e-cigareta koji je sve popularniji među korisnicima. Kod squonk-a se, u kombinaciji sa atomizerom kod kojeg se tečnost kaplje direktno na grejač (tzv. driper), koristi posebna vrsta baterijskih modova (tzv. squonk modovi).

Ovi modovi u svom telu, pored baterije, imaju bočicu u koju se uspe e-tečnost. Na telu je otvor iliti prozor, kroz koji imate neposredan kontakt sa ovom bočicom. Umesto da tečnost svako malo kapljete direktno na grejač, što ume da bude zamorno a ponekad i nemoguće, kod squonk-ovanja se natapanje grejača obavlja tako što pritisnete bočicu i tako mu dopremite tečnost. 

Da bi se squonk-ovalo, osim squonk baterijskog moda potrebno je imati i driper koji ima pin koji se može ukloniti (tzv squonk pin). Uklanjanjem squonk pina se pojavi otvor kroz koji se tečnost doprema iz squonk bočice direktno na grejač. 

Upotreba squonk modova se zato preporučuje ISKLJUČIVO naprednim korisnicima, koji imaju iskustva sa samostalnom pripremom grejača i poseduju odgovarajuće veštine i iskustvo. Ova preporuka važi POGOTOVO za korišćenje mehaničkih squonk modova, tj modova bez elektronske regulacije.

 

Zamenska squonk bočica od silikona, za GeekVape Athena Squonk baterijski mod. Kapacitet: 6.5ml.

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

 

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Oznake: luxotic, squonk, wismec