+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Halo - Torque 56 aroma

Halo - Torque 56 aroma

Halo - Torque 56 aroma

  • Brend: HaloCigs
  • Šifra proizvoda: Halo - Torque 56 aroma
  • Zaliha: USKORO NA STANJU
  • 949.00
  • 599.00

Dostupne opcije

Halo Torque 56 aroma

 

HaloCigs je čuveni proizvođač e-tečnosti iz USA, jedan od brendova sa najdužim stažom u vape svetu. Halo duvanske tečnosti su od prvog dana na pijedestalu svetske ponude, zahvaljujući svojoj kompleksnosti i originalnim ukusima.

Prateći trendove u vape svetu, HaloCigs je od nedavno u ponudu uvrstio i DIY arome. Sada ove fantastične ukuse možete dobiti i u sopstvenoj režiji, koristeći nikotinsku bazu koja Vam odgovara.

 

Imagem 

 

Torque 56 je DIY aroma iz Blue Series linije Halo aroma. Aroma koju je veoma teško preciznije opisati, u osnovi je hard-core ukus duvana iz kojeg izbijaju neke dodatne note koje svako oseća na drugačiji način. Sve skupa Vam pruža neponovljiv utisak, uz veoma intezivan udarac u grlo.

 

Ovo nije tečnost za e-cigaretu koja se može koristiti! Ovo je aroma za samostalno (DIY) pripremanje e-tečnosti, koja se meša sa nikotinskom bazom.

Pre upotrebe obavezno pročitati UPUTSTVO!Preporučeno doziranje: 10% - 15%Arome su upakovane u bočice sa bezbednosnim čepom (Child proof, štiti od neželjenog otvaranja) i sigurnosnim prstenom (garantuje da bočica nije otvarana pre nego što je preuzmete).

 Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi
Oznake: halo, torque 56