+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Joyetech eGo ONE V2 XL 2200mAh

Joyetech eGo ONE V2 XL 2200mAh

Joyetech eGo ONE V2 XL 2200mAh

  • Brend: Joyetech
  • Šifra proizvoda: Joyetech eGo ONE V2 XL 2200mAh
  • Zaliha: Na stanju
  • 3,399.00

Dostupne opcije

Joyetech eGo ONE V2 XL 2200mAh baterija

Joyetech eGo ONE V2 XL baterija kapaciteta 2200mAh. Ovo je unapređena verzija eGo ONE baterije iz serije proizvoda koje je Joyetech krajem 2014. godine predstavio pod sloganom "The ONE device for EVERYONE" (jedan uređaj za svakoga).

V2 verzija nam donosi poboljšan kvalitet prekidača kome je i promenjen oblik. Ipak, najbitnije unapređenje je dodavanje još jednog režima rada, sa stabilnim naponom na izlazu. Sada ONE baterija može, osim opadajućeg režima gde se sa pražnjenjem baterije napon smanjuje, da se koristi i u režimu stabilnog izlaznog napona. Na taj način se izbegava slabljenje performansi i promena užitka tokom jednog ciklusa napunjenosti.

Ovo je rezultiralo i mnogo širim spektrom atomizera koji se mogu koristiti uz ovu bateriju, pa se ONE V2 baterija može jako lepo koristiti sa gotovo svim atomizerima iz ponude. Estetski joj najbolje leže oni koji su iste širine, 19mm.

 

 

Specifikacija:
Debljina (prečnik): 19mm
Visina: 91.5mm
Kapacitet: 2200mAh
Tip konekcije: 510

Kod ONE V2 baterija je prostor oko samog konektora, na vrhu baterije, potpuno ravan. Stoga se na ovim baterijama NE MOGU KORISTITI atomizeri starije generacije koji vazduh povlače kroz otvor na svojim konektorima (npr ProTank 2/3 itd...).

 

Baterija poseduje ugrađenu zaštitu od kratkog spoja i preteranog pražnjenja baterijske ćelije. Takođe poseduje "5 klikova" sistem, kojim se sa 5 brzih klikova baterija može ugasiti i tako izbeći neželjeno aktiviranje dok je u džepu, torbici itd... Na isti način se baterija uključuje.

VAŽNA NAPOMENA: Prekidač eGo ONE baterija je širok i sa jako kratkim hodom, što ga čini veoma prijatnim za korišćenje. Ali upravo zbog toga se i veoma lako aktivira, pa je OBAVEZNO isključiti bateriju pre nego što je odložite u torbicu ili džep. U suprotnom će se baterija vrlo verovatno sama aktivirati prilikom nošenja, pa će sagoreti grejač i tečnost.

 

 

Promena režima rada je veoma jednostavna.

Kada baterija radi u opadajućem (direktnom) režimu, led svetlo u prekidaču je bele boje. Narandžasto svetlo označava stabilni (regulisani) režim.

 

Bateriju je potrebno isključiti, zatim držati prekidač pritisnut 5 sekundi sve dok led svetlo ne zablinka u drugoj boji. Tada pustite prekidač i možete koristiti bateriju u izabranom režimu.

Na isti način se vraćate u polazni režim.

 

 

 

Ispod prekidača baterije je led svetlo koje između ostalog ima funkciju indikatora napunjenosti baterije. 

Kada je baterija napunjena na više od 60% kapaciteta, LED svetlo ispod prekidača je konstantno.

Kako se baterija prazni, LED svetlo blinka sve brže.

Kada se baterija isprazni na manje od 10% kapaciteta, LED svetlo blinka intenzivno.

 

 

 

Baterija se puni preko Micro USB porta. Kabal se uključuje u USB port računara ili u odgovarajući strujni adapter (ne jači od 1A)! 

 

Sadržaj kompleta:
- Joyetech eGo ONE V2 XL baterija 2200mAh
- Uputstvo

 

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM.

 

 

 

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha