+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Nitecore UM10 punjač baterija

Nitecore UM10 punjač baterija

Nitecore UM10 punjač baterija

  • Brend: Nitecore
  • Šifra proizvoda: Nitecore UM10 punjač
  • Zaliha: Na stanju
  • 1,599.00

Nitecore UM10 punjač za baterije

 
Nitecore UM10 je fenomenalan mali punjač za Li-Ion i IMR baterije. Osim jednostavnog i preciznog punjenja ovih baterija, ovaj uređaj može da u isto vreme puni Li-Ion / IMR bateriju u svom slotu i neki drugi uređaj!
 
 
 
 
 
Osnovne karakteristike:
UM10 je punjač za Li-Ion baterije koji se napaja preko MicroUSB adaptera. Poseduje LCD displej sa jasnim prikazom trenutnog nivoa napunjenosti baterije. Može da u isto vreme dok puni Li-Ion bateriju, puni i neki drugi uređaj koji se poveže preko USB izlaza. Ima integrisan inteligentni sistem upravljanja punjenjem, uređaj prepoznaje ulaznu struju i na osnovu nje određuje raspodelu među potrošačima. Korisnik može menjati prioritet tj redosled punjenja (baterija ili USB). Na osnovu kapaciteta baterije uređaj inteligentno određuje struju punjenja. Konstruisan je od vatro-otpornih materijala i sa naglaskom na dobro odvođenje toplote, poseduje i zaštitu od obrnuto postavljene baterije.
 
 
Specifikacija:
Dimenzije: 100mm× 38mm×35mm
Ulazni napon: MicroUSB DC 5V
Izlazni napon i struja:  4.2V ±1% / 5V     1000mA / 500mA
Podržani tipovi baterija:  Li-Ion/IMR (18650, 18490, 18350, 16340(RCR123), 14500, 10440)
 
 
OSNOVNA FUNKCIJA (PUNJENJE):
Uređaj se priključi u izvor struje (adapter ili USB port), nakon toga se ubaci baterija i punjenje krene automatski. Procenat napunjenosti se sve vreme može pratiti preko LCD ekrana.
 
NAPREDNE FUNKCIJE:
USB punjenje (passthrough): Ubacite bateriju u punjač i punjač priključite na izvor struje, pa uređaj koji želite da napunite povežete kablom iz kompleta sa portom na leđima punjača. Punjenje kreće automatski. U zavisnosti od jačine struje koja ulazi u punjač, prikačeni uređaj i Li-Ion baterija će se puniti u isto vreme ili jedan po jedan.
 
 
 
 
Izmena proriteta: Kada nema dovoljno struje da se pune oba uređaja (baterije), korisnik može izabrati kojoj bateriji treba dati prioritet.
 
 
 
 
 
 
 
Aktivacija baterije: UM10 je u stanju da “probudi” baterije koje su ispražnjene ispod dozvoljenog minimuma. Ovo buđenje nije moguće za baterije koje su potpuno ispražnjene ili im je unutrašnja struktura baterijske ćelije trajno oštećena.
 
 
Paket sadrži: 
Nitecore UM10 punjač
USB kabal
Uputstvo
 


 

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi