+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Joyetech eGo AIO ProBox 2100mAh starter kit

Joyetech eGo AIO ProBox 2100mAh starter kit

Joyetech eGo AIO ProBox 2100mAh starter kit

  • Brend: Joyetech
  • Šifra proizvoda: Joyetech eGo AIO ProBox 2100mAh starter kit
  • Zaliha: Na stanju
  • 4,899.00

Dostupne opcije

Joyetech eGo AIO ProBox 2100mAh e-cigareta

 

Joyetech eGo AIO ProBox je model iz AIO serije (sve u jednom, eng. All in One). Ova serija je predviđena pre svega za one koji tek ulaze u svet elektronskih cigareta. Maksimalno jednostavna za korišćenje i korektnih dimenzija, predstavlja pravi izbor za one koji bi da u svet pare uđu lako i kvalitetno.

AIO ProBox je vrhunac ponude Joyetech AIO serije. Ovom modelu telo nije cevasto nego je u obliku kutije (Box mod), čime se postiglo da se u mnogo manjem gabaritu smesti baterija većeg kapaciteta. Uređaj može da radi u dva režima, a atomizer radi na principu CUBIS PRO atomizera pa je dosipanje tečnosti osetno lakše.

 

 

Joyetech eGo AIO čine baterija i atomizer koji su spojeni u neraskidivu celinu. Stoga korisnik nema potrebu da brine o kompatibilnosti delova, podešavanjima itd... Bukvalno je potrebno samo da se napuni baterija, sipa tečnost, postavi glava u atomizer i uređaj se može koristiti bez problema.

 

SPECIFIKACIJE:
Dimenzije: 101mm X 23mm X 44mm 
Kapacitet baterije: 2100mAh
Kapacitet rezervoara (tanka): 2.0ml
Režim rada: direktni izlaz (tzv. Bypass), konstantni režim

 

AIO sadrži ugrađenu Li-ion bateriju kapaciteta 2100mAh. Na telu uređaja je prekidač preko kojeg se uređaj aktivira.

 

 

 

 

 

Na vrhu uređaja je baza atomizera na koju se šrafi glava (grejač). Nakon što glavu ušrafite na bazu, sve skupa vratite u tank ProBox-a.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AIO atomizer je jednostavna verzija Cubis atomizera što garantuje da pri adekvatnoj upotrebi ne može doći do curenja tečnosti, što je veliki plus za ovaj model.

Kod AIO ProBox modela se atomizer ponaša kao CUBIS PRO, pa je dosipanje tečnosti nikad lakše. Potrebno je samo da odšrafite platformu na kojoj se nalazi usnik i dospete tečnost, bez vađenja baze sa grejačem.

 

 

 

Nakon toga se uređaj može koristiti. Korisnik ima mogućnost da podešava protok vazduha, okretanjem prstena na vrhu uređaja (tj bazi atomizera).

 

 

Uređaj se aktivira (koristi) jednostavnim klikom na prekidač. ProBox je jedini uređaj iz AIO serije koji Vam daje mogućnost podešavanja režima rada. Dostupni su:

direktni režim rada: napon na izlazu zavisi od stepena napunjenosti baterije i opada kako se baterija prazni

- konstatni režim rada: napon na izlazu je uvek isti. 

Izbor se obavlja veoma jednostavno, pomeranjem klizača koji se nalazi ispod glavnog prekidača uređaja.

H - direktan režim, L - konstantni režim, OFF - gašenje uređaja

 

 

AIO Vam nudi i mogućnost aktiviranja led svetla u tanku, svaki put kada kliknete na prekidač. Dostupno je nekoliko interesantnih boja, izbor odgovarajuće je veoma jednostavan. Svakako, ova opcija troši bateriju i skraćuje njen radni vek, stoga preporučujemo da je isključite ukoliko Vam nije zaista neophodna.

 

       

 

 

Baterija se puni preko MicroUSB porta na poleđini uređaja, na koji se poveže odgovarajući USB kabal priključen u USB port računara ili strujni adapter. Ukoliko AIO punite preko strujnog adaptera, on ne sme biti jači od 1A!

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
1 x eGo AIO ProBox e-cigareta
2 x BF SS316 0.60 oma glava atomizera (za standardno M2L korišćenje)
1 x Spiral usnik (sprečava prskanje tečnosti i smanjuje protok vazduha)
1 x USB kabal
1 x uputstvo

 

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM.

 

 

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Oznake: aio, joyetech, probox