+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

ABS Bat Spinner

ABS Bat Spinner

ABS Bat Spinner

  • Šifra proizvoda: ABS Bat Spinner
  • Zaliha: Na stanju
  • 599.00
  • 549.00

Dostupne opcije

ABS Bat Spinner

Spinneri (eng Fidget Spinner) su igračke koje su se nedavno pojavile i izazvale nezapamćeno interesovanje u celom svetu. Vrlo jednostavnog dizajna a opet tako zarazne da ih je teško ostaviti po strani, bukvalno u trenu su našle primenu kod korisnika od 7 do 77 godina. Bilo da ste dekocentrisani, neraspoloženi ili naprosto imate "nervozne prste" kao većina bivših pušača, spinner može predstavljati vrlo jednostavan način da se razonodite.

 

ABS Bat je osnovni model iz Spinnoza kolekcije premium modela spinera i ostalih zanimacija za ruke. Telo ovog modela je od kvalitetne plastike a ležišta su od čelika, što garantuje dugotrajnost i kvalitetan rad.

 

U delu "Video snimci" možete videti kratku video prezentaciju ovog modela. Prikazano trajanje rotiranja svakog spinera je rađeno bez ikakvih pomagala i u prirodnom okruženju, bez ponavljanja. Cilj nam je bio da imate predstavu kako bi se spiner ponašao u svakodnevnoj upotrebi, ne da snimimo neki u praksi neostvariv rezultat. Na boljoj podlozi ili nakon vežbe, trajanje rotacije može biti osetno duže.

 

 

 

 

 

Na stranici www.spinnoza.rs možete videti kompletnu ponudu ovih fenomenalnih spinera. 

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi
Oznake: spinner, spinnoza