+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

EDC Luminous spinner

EDC Luminous spinner

EDC Luminous spinner

  • Šifra proizvoda: EDC Luminous spinner
  • Zaliha: Na stanju
  • 1,999.00
  • 1,499.00

EDC Luminous Spinner sa šest krakova

Spinneri (eng Fidget Spinner) su igračke koje su se nedavno pojavile i izazvale nezapamćeno interesovanje u celom svetu. Vrlo jednostavnog dizajna a opet tako zarazne da ih je teško ostaviti po strani, bukvalno u trenu su našle primenu kod korisnika od 7 do 77 godina. Bilo da ste dekocentrisani, neraspoloženi ili naprosto imate "nervozne prste" kao većina bivših pušača, spinner može predstavljati vrlo jednostavan način da se razonodite.

 

EDC Luminous je visoko kvalitetan model sa šest krakova i hibridnim keramičkim ležištem. Na svakom kraku su fluorescentne trake (gumice), pa ovaj model kreira posebno lep prizor kada se zavrti po mraku. Kraci se mogu odšrafiti sa tela spinnera ali preporučujemo da se to ne radi bez preke potrebe, jer posle može biti teško da se svi kraci ravnomerno zašrafe. 

 

U delu "Video snimci" možete videti kratku video prezentaciju ovog modela. Prikazano trajanje rotiranja svakog spinera je rađeno bez ikakvih pomagala i u prirodnom okruženju, bez ponavljanja. Cilj nam je bio da imate predstavu kako bi se spiner ponašao u svakodnevnoj upotrebi, ne da snimimo neki u praksi neostvariv rezultat. Na boljoj podlozi ili nakon vežbe, trajanje rotacije može biti osetno duže.

 

 

 

 

 

Na stranici www.spinnoza.rs možete videti kompletnu ponudu ovih fenomenalnih spinera. 

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi
Oznake: spinner, spinnoza