+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Starss Alu Fidget Spinner

Starss Alu Fidget Spinner

Starss Alu Fidget Spinner

  • Brend: Starss
  • Šifra proizvoda: Starss Alu Fidget Spinner
  • Zaliha: Na stanju
  • 2,599.00
  • 1,599.00

Dostupne opcije

Starss Alu Spinner

Fidget Spinneri (eng Fidget Spinner) su igračke koje su se nedavno pojavile i izazvale nezapamćeno interesovanje u celom svetu. Vrlo jednostavnog dizajna a opet tako zarazne da ih je teško ostaviti po strani, bukvalno u trenu su našle primenu kod korisnika od 7 do 77 godina. Bilo da ste dekocentrisani, neraspoloženi ili naprosto imate "nervozne prste" kao većina bivših pušača, Fidget igračka može predstavljati vrlo jednostavan način da se razonodite.

 

Alu model proizvođača Starss danas predstavlja top svetske ponude Fidget Spinnera. Ovaj model krasi najviši mogući kvalitet izrade, što se osim u izgledu manifestuje i njegovim veoma mirnim radom i gotovo nestvarnim trajanjem rotacije. Sam spiner je izrađen od aluminijuma i cinka, a ležište je od najkvalitetnijeg čelika.

 

 
U delu "Video snimci" možete videti kratku video prezentaciju ovog modela. Prikazano trajanje rotiranja svakog spinera je rađeno bez ikakvih pomagala i u prirodnom okruženju, bez ponavljanja. Cilj nam je bio da imate predstavu kako bi se spiner ponašao u svakodnevnoj upotrebi, ne da snimimo neki u praksi neostvariv rezultat. Na boljoj podlozi ili nakon vežbe, trajanje rotacije može biti osetno duže.

 

 

 

 

 

Na stranici www.spinnoza.rs možete videti kompletnu ponudu ovih fenomenalnih spinera. 

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi