+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Starss Ironman EDC Spinner

Starss Ironman EDC Spinner

Starss Ironman EDC Spinner

  • Brend: Starss
  • Šifra proizvoda: Starss Ironman EDC Spinner
  • Zaliha: Na stanju
  • 2,099.00
  • 1,499.00

Dostupne opcije

Starss Ironman EDC Spinner

Fidget Spinneri (eng Fidget Spinner) su igračke koje su se nedavno pojavile i izazvale nezapamćeno interesovanje u celom svetu. Vrlo jednostavnog dizajna a opet tako zarazne da ih je teško ostaviti po strani, bukvalno u trenu su našle primenu kod korisnika od 7 do 77 godina. Bilo da ste dekocentrisani, neraspoloženi ili naprosto imate "nervozne prste" kao većina bivših pušača, Fidget igračka može predstavljati vrlo jednostavan način da se razonodite.

 

Ironman je model proizvođača Starss, koji danas predstavlja top svetske ponude Fidget Spinnera. Ovaj model u potpunosti opravdava svoje ime (eng Ironman - čovek od metala) jer je veoma masivan i težak, odaje utisak neuništivosti. Ironman je izrađen od legure cinka a ležište mu je od čelika, nema klasične krake nego je u obliku trougla zbog čega je vrlo pogodan za nošenje po džepu itd...

 

 
U delu "Video snimci" možete videti kratku video prezentaciju ovog modela. Prikazano trajanje rotiranja svakog spinera je rađeno bez ikakvih pomagala i u prirodnom okruženju, bez ponavljanja. Cilj nam je bio da imate predstavu kako bi se spiner ponašao u svakodnevnoj upotrebi, ne da snimimo neki u praksi neostvariv rezultat. Na boljoj podlozi ili nakon vežbe, trajanje rotacije može biti osetno duže.

 

 

 

 

 

Na stranici www.spinnoza.rs možete videti kompletnu ponudu ovih fenomenalnih spinera. 

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi