+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

VapeOnly E-Pen BDCC eGo 2.2ml

VapeOnly E-Pen BDCC eGo 2.2ml

VapeOnly E-Pen BDCC eGo 2.2ml

  • Brend: VapeOnly
  • Šifra proizvoda: Vapeonly E-Pen kliromizer
  • Zaliha: USKORO NA STANJU
  • 899.00
  • 549.00

Dostupne opcije

VapeOnly E-Pen kliromizer sa zamenljivim BDCC glavama.

 

VapeOnly E-Pen BDCC kliromizer predstavlja proizvod iz serije koja je obeležila kraj 2013. godine. BDCC glave predstavljaju nešto potpuno novo u svetu elektronskih cigareta, pa se sa pravom kaže da se onaj ko ih proba teško vraća na nešto drugo od fabričke e-cig opreme.

BDCC glave su proizvod potpuno nove konstrukcije, napravljen u cilju kako rešavanja određenih problema koje su korisnici do sada imali tako i unapređenja samog iskustva korišćenja e-cigareta.

BDCC je skraćenica od Bottom Double Coil Changeable (donji dupli izmenjivi grejač)U ovim glavama su 2 grejača vezana paralelno i postavljena unakrsno u čauri obloženoj polifilom, koja se nalazi na dnu tanka. Zbog toga ove glave(tj ovi kliromizeri) daju mnogo više pare i jačine od svih ostalih kliromizera u ponudi. Takođe, zahvaljujući ovakvoj konstrukciji glave klir radi punom snagom od prvog dima, ukus je gotovo nestvarno konstantan tokom celog radog veka, a nije moguće ni da dođe do curenja ili zagorelog ukusa.
Na kraju, nije zanemarljivo da je zbog ovakve konstrukcije i sama iskorišćenost grejača mnogo veća nego kod standardnih kliromizera, pa ove glave traju osetno duže nego glave drugih kliromizera.

Ovaj kliromizer izgledom podseća na penkalo, stoga je i dobio ime E-Pen.
Zapremine je 2.2ml, ima kapicu kojom se zatvara usnik, metalnog je tela sa prozorima kroz koje možete videti nivo preostale tečnosti.
U kompletu se osim standardne glave od 1.8 oma, dobija i jedna zamenska od 2.2 oma. 

 

Parametri:
Zapremina: 2.2 ml
Dužina:          8.3 cm
Širina: 1.4 cm
Otpor: 1.8 +/- 0.1 om, 2.2 +/- 0.1 om


NAPOMENA: Krajem 2014. godine je kompanija Aspire, koja proizvodi ove kliromizere, u ponudu uvela unapređenu verziju glava sa oznakom BVCC (Bottom Vertical Coil Changeable, donji vertikalni zamenljivi grejač). Ove glave su izgledom identične prvobitnim BDCC glavama, razlika je u konstrukciji grejača (kod BDCC su dva grejača postavljena vodoravno a kod BVCC jedan postavljen uspravno). Razlike u radu su neznatne a BVCC glave su generalno pouzdanije i dugotrajnije, zbog toga su našoj ponudi kao zamenske glave ponuđene samo BVCC.

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM.

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi