+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Joyetech eGo ONE CLR zamenska glava

Joyetech eGo ONE CLR zamenska glava

Joyetech eGo ONE CLR zamenska glava

  • Brend: Joyetech
  • Šifra proizvoda: Joyetech eGo ONE CLR zamenska glava
  • Zaliha: Na stanju
  • 369.00

Dostupne opcije

Joyetech eGo ONE CLR zamenska glava

 

Zamenska glava za Joyetech eGo ONE atomizer. Grejač je postavljen vodoravno, kao kod većine drugih atomizera, pa zato daje ukus drugačiji nego CL zamenska glava. Većini korisnika ONE atomizera je ova glava omiljeni izbor.

Vrlo interesantan detalj je prsten za kontrolu dotoka tečnosti kojim možete regulisati koliko se tečnosti doprema do grejača. U situacijama kada je tečnost koju koristite retka ili Vam prija manja snaga pa glava grgoće i curi, dovoljno je da ovaj prsten okrenete za krug ili dva i rešite problem.

CLR glava je dizajnirana i za lakše premotavanje tj pravljenje novih grejača. Ukolko to želite, možete je vrlo lako rasklopiti i napraviti novi grejač u skladu sa ličnim afinitetima. 

 

 

Na sledećoj slici su CLR glava (levo) i standardna CL glava za eGo ONE (desno):

U glavi je fabrički postavljen horizontalan grejač (spremna je za upotrebu).

 

NAPOMENA: Kako bi sprečili da Vam se ova glava odšrafljuje iz baze kad god skidate tank radi punjenja tečnosti, dotegnite gornji prsten koji se nalazi na glavi. Ako previše jako zašrafite samu glavu u bazu, možete imati poteškoće da je posle skinete.Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi
Oznake: clr, joyetech, one