+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Joyetech eGo ONE CLR Ti zamenska glava

Joyetech eGo ONE CLR Ti zamenska glava

Joyetech eGo ONE CLR Ti zamenska glava

  • Brend: Joyetech
  • Šifra proizvoda: Joyetech eGo ONE CLR Ti zamenska glava
  • Zaliha: Na stanju
  • 369.00
  • 209.00

Dostupne opcije

Joyetech eGo ONE CLR Ti zamenska glava

 

Zamenska glava za Joyetech eGo ONE atomizer, predviđena za korišćenje u režimu kontrole temperature (TC). Dizajnirana za lakše premotavanje tj pravljenje novih grejača. Vrlo lako se rasklapa i poseduje prsten kojim možete kontrolisati priliv tečnosti na grejač.

 

 

 

Na sledećoj slici su CLR glava (levo) i standardna CL glava za eGo ONE (desno):

U glavi je fabrički postavljen horizontalan grejač (spremna je za upotrebu). 

 

Ova glava je predviđena za korišćenje ISKLJUČIVO u TC režimu rada i ne sme se koristiti sa standardnim baterijama! Titanium je veoma otporan materijal i zato ove glave mogu veoma dugo da potraju uz pravilno održavanje. Ti se ne sme užariti, kada čistite zaprljanu glavu činite to vrlo laganim pulsiranjem u VW režimu, ne dozvolivši grejaču da se usija!

Ove glave su otpora 0.5 oma i imaju jako veliku rupu za vazduh na pinu, jer su predviđene za uvlačenje direktno u pluća (d2l, Direct to Lung). Ukoliko Vam ovakav način korišćenja ne odgovara (odnosno ne prija Vam povlačenje bez ikakvog otpora) naša preporuka je da plus pin sa dna ove glave zamenite sa pinom iz standardnih ONE CL ili CLR glava od 1 oma.

 

NAPOMENA:
Kako bi sprečili da Vam se ova glava odšrafljuje iz baze kad god skidate tank radi punjenja tečnosti, dotegnite gornji prsten koji se nalazi na glavi. Ako previše jako zašrafite samu glavu u bazu, možete imati poteškoće da je posle skinete.Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Oznake: clr, joyetech, one