+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

KangerTech EVOD/ProTank SOCC zamenske glave

KangerTech EVOD/ProTank SOCC zamenske glave

KangerTech EVOD/ProTank SOCC zamenske glave

  • Brend: Kanger
  • Šifra proizvoda: Kanger EVOD SOCC zamenske glave
  • Zaliha: Na stanju
  • 229.00

Dostupne opcije

KangerTech EVOD/ProTank SOCC zamenske glave

 

KangerTech SOCC glave su nov proizvod KangerTecha. Ovo su zamenske glave za EVOD i ProTank/ProTank2 kliromizere kod kojih se umesto fibera nalazi organska japanska vata.

 

Vata je osetno bolji provodnik tečnosti nego fiber, na stranu što se radi o 100% prirodnom proizvodu. Zamenske glave koje umesto fibera imaju vatu rade mnogo pouzdanije i kvalitetnije nego one sa fiberom, ukus tečnosti je izraženiji. Takođe, ove glave su mnogo otpornije na uticaje spoljašnje sredine (visoka temperatura, pritisak, truckanje...) pa su šanse da glava sa vatom zagrgolji ili procuri drastično manje.

 

NAPOMENA: Za glave koje kao provodnik imaju vatu je OBAVEZNO dobro natopiti grejač pre prve upotrebe. Povucite 1-2 dima "na suvo" tj bez aktiviranja baterije, i ostavite da se natopi barem 30-ak sekundi.

 

Vata nije otporna na paljenje na suvo kao što je to fiber, stoga će glava na kojoj se prvi dim povuče pre nego što se grejač natopio postati momentalno neupotrebljiva!Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha