+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

IJOY Captain PD270 234W VW / TC kit

IJOY Captain PD270 234W  VW / TC kit

IJOY Captain PD270 234W VW / TC kit

  • Brend: IJOY
  • Šifra proizvoda: IJOY Captain PD270 234W VW / TC kit
  • Zaliha: Na stanju
  • 8,999.00

Dostupne opcije

IJOY Captain PD270 234W VW / TC baterijski mod

 

IJOY Captain PD270 je napredna verzija Captain PD1865 baterijskog moda. Vizuelno je identičan svom prethodniku, osim nešto povećanih gabarita. Kvalitetna izrada krasi i ovaj uređaj, a bolje performanse su pre svega postignute upotrebom nove generacije baterija (u oznaci 20700) koje uz minimalno povećanje dimenzija imaju mogućnost pružanja mnogo boljih rezultata nego standardne 18650 baterije.

Captain PD270 poseduje OLED displej veličine 0.96 inča, na kojem su prikazani najbitniji parametri:

- otpor atomizera koji je priključen
- nivo napunjenosti svake baterije zasebno
- izlazni napon i snaga
- režim rada
- brojač puffova (koliko puta je mod aktiviran) i vreme aktivacije

 

 

Osnovni parametri:
Dimenzije: 89mm * 32mm * 48mm
Kapacitet: zavisi od baterija koje se koristi

Tip konektora (navoja): 510 (samopodešavajući pin)
Deklarisani opseg snage: 5W - 234W
Režimi rada: VW / TC: Ni, Ti, SS, TCR
Opseg otpora grejača: 0.05 - 3.00 oma

 

Captain PD270 poseduje konektor sa adaptivnim plus pinom, koji se prilagodi dubini navoja atomizera koji se navrne. Konektor prima atomizere širine čak do 30mm!

U mod je ugrađen set opcija za bezbednost i udobnost korišćenja: opcija zaključavanja parametara, zaštita od kratkog spoja, od prepunjavanja baterije i preteranog pražnjenja, zaštita od pregrevanja itd...

 

Uređaj se uključi sa 5 brzih klikova na prekidač. Na isti način se može isključiti i tako sprečiti neželjeno aktiviranje kad je uređaj odložen ili ga nosite u džepu, torbici itd... Izlazna vrednost snage (napona, temperature) se podešava preko PLUS i MINUS dugmića, nakon što se prethodno izvršio izbor odgovarajućeg režima rada. Sa 3 brza klika na prekidač se ulazi u meni gde se bira jedan od dostupnih režima.

 

U Power (VW) režimu su dostupne sledeće opcije: soft (20% slabije od deklarisane vrednosti), normal, high (30% više od deklarisane vrednosti) i verzija koju korisnik sam programira.
U programiranom režimu, korisnik unosi izlaznu snagu za svaki od 6 koraka koji traju po 3s.

TC je standardan režim kontrole temperature. Opcija podešavanja početne snage se otvara nakon klika na PLUS dugme, podešavanje izlazne temperature se otvara nakon klika na MINUS. 

U TCR režimu korisnik sam unosi vrednost TCR koeficijenta za grejnu žicu koju koristi. Uređaj može da zapamti dva podešavanja (M1 i M2). 

U Standby time delu korisnik podešava nakon koliko vremena se ekran gasi.

Puff counter odeljak služi za podatak o tome koliko je puta uređaj aktiviran, i daje mogućnost resetovanja brojača.

Uređaj pokreću dve Li-ion baterije, koje se postavljaju otvaranjem vratanaca na dnu moda. PREPORUKA je korišćenje isključivo kvalitetnih High-Rate baterija!

 

U kompletu se dobijaju dve visoko kvalitetne baterije IJOY 20700 3000mAh! Ukoliko želite da Captain PD270 koristite sa 18650 baterijama, potrebno je upotrebiti adapter koji je deo kompleta.

Kao i kod svih dual modova, baterije bi trebalo da su "venčane": isti model i iste starosti, uvek korišćene i punjene zajedno. Dobra praksa je da im se povremeno zamene pozicije unutar moda.

Našu kompletnu ponudu 18650 baterija možete videti ovde: 18650 baterije

 

 

 

Baterije se mogu puniti i unutar uređaja, povezivanjem na MicroUSB port. Svakako, važi univerzalna preporuka da se baterije izvade iz uređaja i pune na eksternom punjaču.

MicroUSB port uređaja služi i za ažuriranje firmware-a. Potrebno je da skinete odgovarajuću aplikaciju sa www.ijoycig.com sajta i povežete Captain PD270 sa računarom.

 

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- IJOY Captain PD270 234W TC/VW baterijski mod
- 2 kom. IJOY 20700 Li-ion baterija 3000mAh
- Adapter za 18650 baterije 
- USB kabal
- Zamenska nalepnica (sticker) 
- Uputstvo za upotrebu

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

 

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Oznake: captain, ijoy, pd270