+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Joyetech ATOPACK Penguin SE 2000mAh Kit

Joyetech ATOPACK Penguin SE 2000mAh Kit

Joyetech ATOPACK Penguin SE 2000mAh Kit

  • Brend: Joyetech
  • Šifra proizvoda: Joyetech ATOPACK Penguin SE 2000mAh Kit
  • Zaliha: Na stanju
  • 5,099.00
  • 4,699.00

Dostupne opcije

Joyetech ATOPACK Penguin SE 2000mAh e-cigareta

 

Pingvin (eng. Penguin) je potpuno nov model Joyetech-a. Konstrukcijom spada u AIO modele (sve u jednom, eng. All in One), koji su predviđeni pre svega za one koji tek ulaze u svet elektronskih cigareta.

Kod Pingvina je korišćenje pojednostavljeno do maksimuma, a tank veoma velikog kapaciteta i baterija od 2000mAh su spakovani u nestvarno lagano kućište korektnih dimenzija. Zbog svega toga Pingvin predstavlja pravi izbor za one koji bi da u svet pare uđu lako i kvalitetno.

 

 

Pingvin SE je unapređena verzija prvog Pingvin modela. SE model je još lakši nego prvi Pingvin, dostupan je u potpuno novim bojama, a dodat je i prozor preko kojeg se može pratiti nivo tečnosti u tanku.

Pingvin se sastoji od baterije i ketridža (tank i glava atomizera) koji se spoje tako da deluju kao celina. Stoga korisnik nema potrebu da brine o kompatibilnosti delova, podešavanjima itd... Bukvalno je potrebno samo da se napuni baterija, sipa tečnost, postavi glava u ketridž pa ubaci u ležište i uređaj se može koristiti.

 

 

 

 

 

 

 

SPECIFIKACIJA:

Dimenzije: 102mm X 27mm X 55mm
Kapacitet baterije: 2000mAh
Kapacitet rezervoara (tanka): 8.8ml
Režim rada: direktni izlaz (tzv. Bypass), bez podešavanja

 

 

 

 

 

 

 

Pingvin sadrži ugrađenu Li-ion bateriju kapaciteta 2000mAh. Na telu uređaja je prekidač preko kojeg se uređaj aktivira. Ne postoji nikakvo podešavanje rada uređaja, pa napon (snaga) na izlazu zavise samo od stepena napunjenosti baterije i otpora samog grejača.

 

Napunjenost baterije možete pratiti preko 5 led indikatora koji se nalaze neposredno ispod prekidača.

 

 

 

Ketridž Pingvin e-cigarete se sastoji od tanka (zapremine 8.8ml) i glave atomizera. Tank se puni tako što se glava ukloni iz ležišta pa se tečnost sipa kroz odgovarajući otvor.

 

   

 

Princip rada atomizera u Pingvinu je nešto potpuno drugačije od svega do sada viđenog. Pingvin koristi tzv. JVIC glave (eng. Juice Vertical Injection Coil, glave sa vertikalnim ubrizgavanjem tečnosti) kod kojih je dotok tečnosti izveden na potpuno nov način. 

 

 

Takođe, i vazduh kroz ketridž struji putanjom koja do sada nije bila uobičajena, ali sve ovo skupa osigurava da Pingvin glave rade konstantno dobro i bez ikakve šanse da dođe do pretapanja grejača ili curenja tečnosti.

 

 

 

 

Pre prve upotrebe nove glave, NEOPHODNO je sipati 2-3 kapi direktno na grejač, kako bi se izbeglo zagorevanje!

 

 

 

 

Nakon što uređaj pravilno sklopite i tank napunite tečnošću, možete ga koristiti. Uređaj se aktivira jednostavnim klikom na prekidač, a sa pet brzih klikova možete upaliti (tj ugasiti) Pingvina i tako sprečiti neželjenu aktivaciju u džepu, torbici itd..

 

 

Baterija se puni preko MicroUSB porta na prednjoj strani uređaja, na koji se poveže odgovarajući USB kabal priključen u USB port računara ili strujni adapter. Pingvin dozvoljava punjenje sa strujnim adapterima snage do 2A!

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
1 x ATOPACK Penguin SE e-cigareta (baterija i tank)
1 x JVIC1 glava atomizera 0.60 oma (za standardno M2L korišćenje)

1 x JVIC2 glava atomizera 0.25 oma (za D2L korišćenje, uvlačenje direktno u pluća)
1 x USB kabal
1 x uputstvo

 

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača  možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

 

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha