+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Joyetech CUBIS 2 atomizer kit

Joyetech CUBIS 2 atomizer kit

Joyetech CUBIS 2 atomizer kit

  • Brend: Joyetech
  • Šifra proizvoda: Joyetech CUBIS 2 atomizer kit
  • Zaliha: Na stanju
  • 2,699.00
  • 2,299.00

Dostupne opcije

Joyetech CUBIS 2 atomizer kit

Joyetech CUBIS 2 atomizer je unapređena verzija CUBIS PRO modela. Još od prvog modela CUBIS garantuje da tokom korišćenja ne može doći do prosipanja ili curenja tečnosti. CUBIS 2 nam, osim u dizajnu, donosi i unapređenje u vidu novog sistema dopunjavanja tanka koji je i sigurniji i lakši za upotrebu. Takođe, nove zamenske glave (ProC) koje se koriste u CUBIS 2 atomizeru donose još bolji ukus omiljenih tečnosti.

 

 

Joyetech CUBIS 2 je atomizer izrađen od čelika i pyrex stakla. U skladu je sa važećom EU direktivom (TPD), pa kod njega nije moguće da dođe do curenja tečnosti prilikom pravilne upotrebe.

 

 

CUBIS 2 je moguće u potpunosti rasklopiti, ukoliko poželite da isperete ostatke korišćene tečnosti. 

 

 

 

Kako se koristi CUBIS 2?

Na bazu atomizera se našrafi zamenska glava. Postavi se tank pa se zašrafi gornja baza (tzv. "kapa") sa usnikom. Nakon toga je potrebno sipati tečnost u tank, što je kod CUBIS 2 atomizera neverovatno jednostavno a opet bezbedno:

 

 

CUBIS 2 poseduje mehanizam sa dvostrukom Child Lock zaštitom, da bi pristupili otvorima za dosipanje tečnosti potrebno je gurnuti bazu sa usnikom u pravcu strelice koja je obeležena na bazi. Tada se baza odvoji od tanka i dosipanje tečnosti je nikad jednostavnije, a kad završite poklopac se zatvara u jednom potezu!

 

 

Grejači su izdvojeni u lako izmenljive glave. CUBIS 2 koristi glave sa oznakom ProC, proizvode se dva tipa: ProC-BF i ProC-BFL. U suštini to su identične glave (grejači su im isti), samo je BFL verzija napravljena sa većim oklopom kako bi smanjila ukupnu zapreminu atomizera. 

Zapremina CUBIS 2 atomizera sa ProC-BF glavom je 3.5ml, kada se koristi sa ProC-BFL glavom zapremina je 2ml (EU zahtev).

 

 

Glave za Cubis iz naše ponude možete pronaći malo iznad ovog teksta, u tabu "Slični proizvodi", ili u sekciji "Zamenske glave" (gore, glavni meni).

 

CUBIS 2 poseduje ventil za protok vazduha (AFC), koji se nalazi na vrhu atomizera, neposredno ispod usnika. Tu podešavate da li želite jači ili slabiji otpor vazduha prilikom uvlačenja.

 

 

 

Usnik CUBIS 2 atomizera je nešto širi od standardnih, ali je unutrašnjost metalne baze usnika odgovarajućih dimenzija za 510 usnike. Zato svoj omiljeni usnik možete koristiti i na ovom atomizeru. 

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Joyetech CUBIS 2 atomizer
- 2 komada Joyetech CUBIS ProC-BF glave od 0.6 oma (VW režim i standardno M2L korišćenje)
- Uputstvo

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM.

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Oznake: cubis2