+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Joyetech CUBIS PRO atomizer kit

Joyetech CUBIS PRO atomizer kit

Joyetech CUBIS PRO atomizer kit

  • Brend: Joyetech
  • Šifra proizvoda: Joyetech CUBIS PRO atomizer kit
  • Zaliha: Na stanju
  • 2,999.00
  • 2,499.00

Dostupne opcije

Joyetech CUBIS PRO atomizer kit

Joyetech CUBIS PRO atomizer je naslednik CUBIS modela. CUBIS-ov potpuno nov dizajn garantuje da tokom korišćenja ne može doći do prosipanja ili curenja tečnosti. CUBIS PRO osim u dizajnu, donosi unapređenje u vidu poboljšanog ventila za kontrolu protoka vazduha (tzv. AFC) i drastično lakšeg dopunjavanja tanka. Takođe, i kapacitet je malo povećan pa se u rezervoar CUBIS PRO atomizera može sipati 4ml e-tečnosti.

 

Joyetech CUBIS PRO je atomizer izrađen od čelika i pyrex stakla. Dizajn predstavlja nešto sasvim novo na tržištu, Joyetech ga reklamira kao atomizer koji ne može da procuri. Pošto se atomizer otvara na gornjem kraju tj gornja kapa se odšrafljuje, a glava atomizera je našrafljena na tu kapu i skupa čine celinu, zaista je nemoguće da atomizer procuri ka bateriji jer na dnu nema otvore. Da bi tečnost procurila ka drugom kraju, ka usniku, treba da pređe prilično dugačak put na gore, što se u praksi tj. prilikom standardnog korišćenja ne može dogoditi.

 

Kako se koristi CUBIS PRO?

Na slici (1) se vidi kako se odvće gornja kapa sa glavom, pa se atomizer razdvoji na dva dela: slika (2). Prvi model CUBIS-a se uvek morao ovako rasklopiti da bi se dopunila tečnost, ali CUBIS PRO ima mnogo elegantnije rešenje: odvrne se samo poklopac na gornjoj bazi (slika 3) i onda se tečnost sipa kroz otvore na bazi (slika 4).

Kod CUBIS PRO atomizera se rasklapanje (slika 2) obavlja samo onda kada je potrebno zameniti glavu!

 

 

Grejači su izdvojeni u lako izmenljive glave. Pošto je Cubis trenutno primarni atomizer Joyetecha i u različitim varijantama se stavlja u sve aktuelne modele, ponuda zamenskih glava koje odgovaraju za ovaj atomizer se redovno osvežava.

Glave za Cubis iz naše ponude možete pronaći malo iznad ovog teksta, u tabu "Slični proizvodi", ili u sekciji "Zamenske glave" (gore, glavni meni).

Preporučena podešavanja od strane proizvođača izgledaju ovako:

 

CUBIS PRO poseduje skriveni ventil za protok vazduha (AFC), koji se nalazi na vrhu atomizera, neposredno ispod usnika. Tu podešavate da li želite jači ili slabiji otpor vazduha prilikom uvlačenja.

 

 

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Joyetech CUBIS atomizer (tank i gornja baza)
- Joyetech CUBIS metalni usnik
- Joyetech CUBIS SPIRAL usnik (sprečava prskanje tečnosti sa grejača)
- Joyetech CUBIS BF SS316 zamenska glava od 0.5 oma: TC režim i uvlačenje direktno u pluća (D2L)
- Joyetech CUBIS Notchcoil zamenska glava od 0.25 oma: za TC režim i uvlačenje direktno u pluća (D2L)
- Joyetech CUBIS LVC Clapton zamenska glava od 1.5 oma: za VW režim i standardno korišćenje (uvlačenje u usta pa u pluća, M2L)

LVC je glava veoma slična BF Clapton glavi koju imamo u ponudi, samo LVC na dnu ima otvor preko kojeg se kontroliše dotok tečnosti. Otuda i naziv LVC (Liquid Valve Control). Obratite pažnju prilikom montiranja ove glave, ukoliko prigušite ili skroz zatvorite dotok tečnosti doći će do momentalnog zagorevanja grejača!

Naša preporuka za standardno korišćenje su BF glave od 0.6oma, koje su se pokazale kao najbolje u odnosu normalnog protoka vazduha i dobijene arome. Možete ih naći u našoj ponudi.

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM.

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Oznake: cubis, pro