+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Joyetech Exceed Air Plus 3ml atomizer

Joyetech Exceed Air Plus 3ml atomizer

Joyetech Exceed Air Plus 3ml atomizer

  • Brend: Joyetech
  • Šifra proizvoda: Joyetech Exceed Air Plus 3ml atomizer
  • Zaliha: Na stanju
  • 2,999.00

Dostupne opcije

Joyetech Exceed Air Plus 3ml atomizer kit

Joyetech Exceed su atomizeri nove generacije. Exceed seriju odlikuje sveden dizajn i vrlo kompaktne dimenzije. Ovi atomizeri se koriste na umerenim snagama, jer je kod njihovog dizajniranja naglasak bio na izraženoj aromi. 

Air Plus je novi model iz Exceed serije, vrlo lepog izgleda i sa unapređenim mehanizmom za punjenje tanka.

 

 

Exceed atomizeri su izrađeni u skladu sa važećom EU direktivom (TPD), pa kod njih nije moguće da dođe do curenja tečnosti prilikom pravilne upotrebe.

 

 

 

SPECIFIKACIJA:

Visina: 44mm (sa usnikom)
Širina: 22m
Kapacitet: 3ml
Tip konektora: 510

 

 

 

 

 

 

 

Atomizer je moguće u potpunosti rasklopiti, radi čišćenja i održavanja. Air Plus je tek nešto veći od 2ml verzije Exceed D22 atomizera, a kapacitet mu je 3ml. Povećanje kapaciteta je ostvareno upotrebom ispupčenog (tzv. Bubble Glass) tanka. Preporuka je da se na ovaj atomizer stavi silikonski prsten oko tanka, kako bi se sprečilo njegovo pucanje prilikom pada.

 

 

 

Kako se koristi Exceed atomizer?

Na bazu atomizera se našrafi zamenska glava, na koju se onda našrafi tank sa gornjom bazom i kapom. Nakon toga je potrebno sipati tečnost u tank, tako što gurnete bazu sa usnikom u stranu i pojavi se otvor za dosipanje.

 

Grejači su izdvojeni u lako izmenljive glave. Exceed koristi glave sa oznakom EX, za sada se nude u dve verzije: 0.5 oma za DL korišćenje u rasponu 20-35W (fabrička preporuka je 28W) i 1.2 oma za MTL korišćenje u rasponu 8-15W (fabrička preporuka je 12W).

 

 

Odgovarajuće EX zamenske glave možete pronaći u sekciji Zamenske glave: LINK ili u tabu "Slični proizvodi" iznad ovog opisa proizvoda.

 

Exceed atomizer poseduje ventil za protok vazduha (AFC), koji se nalazi na dnu atomizera. Tu podešavate da li želite jači ili slabiji otpor vazduha prilikom uvlačenja.

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Joyetech Exceed Air Plus 3ml atomizer
- Exceed EX 0.5 oma DL zamenska glava

- Exceed EX 1.2 oma M2L zamenska glava
- zamensko staklo tanka
- uputstvo

 

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Oznake: air, exceed, joyetech, plus