+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Dovpo Odin Mini DNA75C 75W baterijski mod

Dovpo Odin Mini DNA75C 75W baterijski mod

Dovpo Odin Mini DNA75C 75W baterijski mod

  • Brend: Dovpo
  • Šifra proizvoda: Dovpo Odin Mini DNA75C 75W baterijski mod
  • Zaliha: USKORO NA STANJU
  • 16,999.00

Dostupne opcije

Dovpo Odin Mini DNA75C 75W baterijski mod

 

Dovpo Odin Mini je baterijski mod čija je pojava donela osmeh na lice mnogim ljubiteljima naprednih vape uređaja. Odavno vaperi širom sveta čekaju na ovakav model, sa elektronikom najvišeg kvaliteta koju pokreće 21700 baterija. Na tržištu postoji nekoliko uređaja sličnih karakteristika ali su po pravilu osetno skuplji, a kada nisu - onda su znatno lošijeg kvaliteta izrade.

Odin Mini je uspeo da spoji naizgled nespojive stvari: DNA75C elektroniku top klase, veoma visok kvalitet izrade i pristupačnu cenu. Upravo zato se veoma brzo našao u kolekciji mnogih vapera širom sveta, iako je tek nedavno predstavljen auditorijumu (jun 2020).   

 

Imagem

 

Za izradu Odin Mini baterijskog moda su snage udružili kompanije Dovpo i Vaperz Cloud, i čuveni Youtube vape recenzent The Vaping Bogan. Kreirali su uređaj veoma skladnih dimenzija u koji je ugrađena Evolv DNA75C elektronika najvišeg kvaliteta. Uređaj pokreće jedna 21700 Li-ion baterija.

 

 

Imagem

 

 

 

 

Sam uređaj je izrađen od visoko kvalitetne legure aluminijuma, koja osim male težine garantuje i veću otpornost na tragove korišćenja. Dizajn je ergonomski i Odin Mini jako lepo leži u ruci, a sa strane su prorezi koji osim u smanjenju ukupne težine imaju funkciju i ventilacije baterije.

 

Imagem

Imagem

 

Što se tiče elektronike uređaja, DNA čip kompanije Evolv već godinama predstavlja vrhunac ponude u vape svetu. DNA75C je čip poslednje generacije, koji osim nekoliko fenomenalnih novih funkcija donosi i prikaza parametara na ekranu u boji.

Za čak i šturo objašnjenje koje sve opcije pruža Evolv DNA elektronika, malo bi bilo dve ovakve stranice. Opcija je toliko mnogo da se značajan procenat podešavanja i ne može uraditi na samom uređaju, nego se isti mora povezati sa računarom preko specijalnog EScribe programa dostupnog na Evolv sajtu. Nabrojaćemo samo neke: režimi kontrole temperature za sve standardne TC žice, TCR režimi za kontrolu temperature na nestandardnim žicama, Preheat, Replay, podešavanje na kojem naponu baterije da se uređaj isključuje, detaljan grafički prikaz u realnom vremenu svih parametara tokom korišćenja itd...  

Korisnicima koji nisu upućeni u tajne Evolv čipova je na raspolaganju uputstvo sa Evolv zvanične stranice i mnoštvo YT recenzija i tutorijala. No, moramo napomenuti da je DNA elektronika veoma popularna i među korisnicima koji ne žele da se bave silnim podešavanjima, ulaskom u nijanse i režimima rada. To su oni koji samo žele da našarafe atomizer i podese željenu snagu, a DNA čip i njima pruža zadovoljstvo koje je za klasu iznad onog koje dobijaju sa standardnim baterijskim modovima.

 

Imagem

Imagem

 

 

Kao što smo i napomenuli, uređaj pokreće jedna izmenljiva 21700 Li-ion baterija, koja se postavlja otvaranjem vratanaca na dnu moda. NEOPHODNO je koristiti isključivo kvalitetne High-Rate baterije!

Našu ponudu 21700 baterija možete videti ovde: 2x700 baterije

Baterija se može puniti unutar uređaja, preko Micro USB porta. Ovakvo punjenje treba koristiti samo u slučaju nužde a za stalnu varijantu je preporučljivo imati poseban punjač za Li-ion baterije.

Za punjenje baterije unutar uređaja maksimalna jačina struje je 1A.

 

 

Imagem

 

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Dovpo Odin Mini DNA75C VW/TC baterijski mod
- USB kabal
- rezervne wrap folije za presvlačenje baterija
- uputstvo za upotrebu

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha