+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Innokin Adept 3000mAh + Zlide kit

Innokin Adept 3000mAh + Zlide kit

Innokin Adept 3000mAh + Zlide kit

  • Brend: Innokin
  • Šifra proizvoda: Innokin Adept 3000mAh + Zlide kit
  • Zaliha: Na stanju
  • 6,299.00

Dostupne opcije

Innokin Adept VW 3000mAh + Zlide atomizer kit

 

Komplet koji čine Innokin Adept VW baterija kapaciteta 3000mAh i Zlide atomizer kapaciteta 2ml je napredna kombinacija namenjena korisnicima koji e-cigaretu koriste klasično, uvlačenjem u usta pa u pluća (MTL).

 

Innokin Adept Zlide

 

 

SPECIFIKACIJA:
Dimenzije: 130mm x 30mm x 43.5mm
Kapacitet baterije: 3000mAh
Kapacitet atomizera: 2ml
Režim rada baterije: Auto Wattage
Maksimalna izlazna snaga baterije: 17W
Podržani opseg otpora: 0.4 oma - 3.00 oma

 

Imagem

 

Komplet unikatnog izgleda i optimizovanih performansi, namenjen MTL korisnicima. Preporuka kako za iskusnije MTL korisnike, tako i za početnike koji traže napredniji starter komplet.

 

Sastoji se od Adept baterije sa integrisanom ćelijom kapaciteta 3000mAh, i Zlide atomizera kapaciteta 2ml. Konektor je sa standardnim 510 navojem, tako da se i baterija i atomizer mogu kombinovati sa drugim 510 baterijama (modovima) i atomizerima.

 

 

 

 

BATERIJA

Adept je fenomenalna baterija iz Innokina, optimizovana za kvalitetan rad i duže trajanje. Pokreće je integrisana ćelija kapaciteta 3000mAh. Maksimalna izlazna snaga baterije je 17W.

 

Adept je otporan na udarce, vlagu i prašinu prema IP67 standardu. Ne poseduje klasičan OLED ekran nego se podešavanje izlazne snage očitava preko niza lampica, a ponuđeni režimi su optimizovani za Innokin Zenith grejače. Zbog toga jedan ciklus napunjenosti na ovoj bateriji traje osetno duže nego što bi to bio slučaj na klasičnoj VW bateriji sa ekranom.

 

Baterija radi u Auto Wattage režimu: dostupna su 4 koraka (nivoa snage) koji se menjaju u skladu sa očitanim otporom grejača.
Ako grejač ima otpor veći od 1 oma, dostupni koraci su 11W, 12W, 13W i 14W.
Ako je grejač otpora manjeg od 1 oma, dostupni koraci su 14W, 15W, 16W i 17W.

 

Promena snage se vrši klikom na prekidač ispod skale sa lampicama. Svaki klik povećava izlaznu snagu, a promena je ciklična - posle maksimalne se vraća na minimalnu ponuđenu.

 

Adept se puni preko standardnog MicroUSB porta, podržava max struju punjenja od 2A! Radi dugotrajnosti baterije, preporuka je da se punjenje ipak vrši slabijim punjačima.

 

 

Imagem

 

 

ATOMIZER

 

Zlide je atomizer nove generacije iz Innokina, naslednik čuvenog Zenith modela. Takođe nastao u saradnji sa čuvenim Phill Busard-om i VapinGreek-om, predstavlja vrhunac ponude MTL atomizera sa fabričkim grejačima.

 

U Zlide je implementirana tehnologija za jednostavno dopunjavanje tanka, koje ovaj proces čini još jednostavnijim i lakšim nego inače.

 

Grejači su izdvojeni u lako izmenljive glave, koje su poznate po svojoj dugotrajnosti i ukusu koji pružaju.
Zamenske glave možete pronaći na stranici: Innokin Zenith MTL zamenske glave

 

Preko ventila ugrađenog u bazu atomizera podešavate protok vazduha

 

  

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Innokin Adept VW 3000mAh baterija
- USB kabal
- Innokin Zlide 2ml atomizer
- zamenska glava Z-Coil 1.6 oma

- zamenska glava Z-Coil 0.48 oma
- uputstvo

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača  možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi
Oznake: innokin, adept, zlide