+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Innokin GoZ 1500mAh starter kit

Innokin GoZ 1500mAh starter kit

Innokin GoZ 1500mAh starter kit

  • Brend: Innokin
  • Šifra proizvoda: Innokin GoZ 1500mAh starter kit
  • Zaliha: Na stanju
  • 2,799.00

Dostupne opcije

Innokin GoZ 1500mAh e-cigareta

 

Innokin MTL atomizeri i e-cigarete su već nekoliko godina ubedljivo najpopularniji među vaperima širom sveta, ponajviše zahvaljujući fantastičnim Z Coil zamenskim glavama (grejačima). Popularnost ovih zamenskih glava je počela još sa prvim Zenith atomizerom, nastavila se preko Zlide i Kroma-Z modela, sve do najnovijih modela poput Zlide II itd... Sada nam Innokin napokon predstavlja i jednostavan model malih dimenzija koji je kompatibilan sa Z Coil glavama, što GoZ e-cigaretu ekspresno postavlja u top ponude start kompleta.

 

Imagem

 

SPECIFIKACIJA:
Dimenzije: 129mm (dužina) x 20mm (širina)
Kapacitet baterije: 1500mAh
Kapacitet rezervoara (tanka): 2ml
Režimi rada: regulisani (konstantnih 13W)

 

Imagem

 

 

Innokin GoZ je uređaj malih dimenzija, visokog kvaliteta izrade i interesantnog izgleda. Radi se o e-cigareti koja je dizajnirana u duhu "stare škole", pa su atomizer i baterija nezavisni uređaji koji se povezuju šrafljenjem, preko standardnog 510 konektora. Dakle, baterija i atomizer se mogu kombinovati sa drugim standardnim baterijama i atomizerima sa 510 konektorom.

 

Baterija je kapaciteta 1500mAh. Na telu baterije je taster koji služi za aktivaciju uređaja, a ispod kojeg je LED svetlo koje je indikator napunjenosti baterije. LED svetlo svetli zeleno kada je baterija na 100% - 70% napunjenosti, plavo kada je od 70% do 20% i crveno kada je napunjena ispod 20%.

Baterija radi u režimu konstantne snage i sve vreme isporučuje snagu oko 13W.

 

Imagem

 

 

GoZ atomizer ima kapacitet 2ml i koristi poznate Z Coil zamenske glave. Usnik čini celinu sa platformom koja se pomera kako bi se napunio tank, stoga nije izmenljiv.

 

Glava je ubačena u žljeb na dnu tanka, da bi je zamenili potrebno je da atomizer okrenete naopako i odvrnete bazu atomizera. Tada možete izvući staru zamensku glavu i postaviti novu. Zamenske glave za ovaj atomizer možete naći na stranici Innokin Z-Coil zamenske glave

Ove glave se proizvode u nekoliko verzija, za GoZ e-cigaretu su odgovaraći samo modeli od 0.8 oma, 1.2 oma i 1.6 oma!

 

Podešavanje protoka vazduha je jednostavno i precizno. Ovo je uređaj za klasično korišćenje i povlačenje pare u usta pa u pluća (tzv. MTL), prsten na bazi atomizera nudi mogućnost podešavanja vazduha u nekoliko koraka.

 

Baterija se puni preko standardnog Micro USB kabla. Maksimalna struja punjenja je 800mA!

 

Imagem

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:

  • Innokin GoZ 1500mAh baterija
  • Innokin GoZ 2ml atomizer
  • Innokin Z-Coil zamenska glava 1.6 oma
  • Micro USB kabal
  • uputstvo

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 Za informacije, savete i iskustva drugih korisnika priključite se FB zajednici Vape klub Srbija

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Oznake: innokin, goz, starter, mtl