+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Innokin Kroma-R 80W VW baterijski mod

Innokin Kroma-R 80W VW baterijski mod

Innokin Kroma-R 80W VW baterijski mod

  • Brend: Innokin
  • Šifra proizvoda: Innokin Kroma-R 80W VW baterijski mod
  • Zaliha: Na stanju
  • 6,499.00

Dostupne opcije

Innokin Kroma-R 80W VW baterijski mod

 

Nakon velikog uspeha svojih naprednih baterija sa integrisanim ćelijama, Innokin nam predstavlja baterijski mod koji koristi izmenljivu bateriju. Kroma-R je uređaj visokog kvaliteta izrade i prelepog dizajna, pravo malo remek delo. Pokreće ga jedna 18650 Li-ion baterija, a parametri bitni za rad uređaja su prikazani na ekranu u boji.

 

Imagem

 

Osnovni parametri::
Dimenzije: 82mm * 40mm * 27mm
Kapacitet: zavisi od 18650 baterije koja se koristi
Tip konektora (navoja): 510 (samopodešavajući pin)
Deklarisani opseg snage: do 80W
Režimi rada: VW, VV, Curve, Bypass
Podržani otpor grejača: 0.05 oma - 3.50 oma

 

Kroma-R poseduje konektor sa adaptivnim plus pinom, koji se prilagodi dubini navoja atomizera koji se navrne. U mod je ugrađen set opcija za bezbednost: opcija zaključavanja parametara, zaštita od kratkog spoja, od preteranog pražnjenja baterije, zaštita od pregrevanja itd...

 

Imagem

 

Uređaj se uključi sa 3 brza klika prekidača. Izlazna vrednost snage (napona) se podešava preko PLUS i MINUS dugmića, nakon što se prethodno izvršio izbor odgovarajućeg režima rada. Istovremenim klikom na PLUS i MINUS se ulazi u meni gde se vrši izbor režima rada.

 

VW i VV su standardni režimi izmenljive snage (VW) i izmenljivog napona (VV).

Curve je napredni režim koji pruža mogućnost finog podešavanja ponašanja ovog uređaja. Korisniku je data mogućnost da isprogramira kako se i u kojim vremenskim razmacima vrednost snage menja, tokom jednog klika na prekidač (tj jedne aktivacije) uređaja.

Bypass je režim u kojem Kroma-R "glumi" mehanički mod, pa izlazna struja zavisi samo od napunjenosti baterije.

 

U meniju se može podesiti i koliko maksimalno može da traje jedna aktivacija (jedno povlačenje), nakon koliko da se pali screen saver, da se očita trenutni napon 18650 baterije itd...

 

U Kromu-R je ugrađen napredni Innokinov elektronski čip, koji osim stabilnosti u radu krasi i velika brzina reakcije. Ovaj čip "okida" nakon samo 0.003s od trenutka kada pritisnete prekidač!

 

Uređaj pokreće jedna izmenljiva 18650 Li-ion baterija, koja se postavlja otvaranjem vratanaca na dnu moda. PREPORUKA je korišćenje isključivo kvalitetnih High-Rate baterija!

Našu kompletnu ponudu 18650 baterija možete videti ovde: 18650 baterije

Baterija se može puniti unutar uređaja, preko Micro USB porta. Ovakvo punjenje treba koristiti samo u slučaju nužde a za stalnu varijantu je preporučljivo imati poseban punjač za Li-ion baterije.

 

Imagem

 

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Innokin Kroma-R 80W VW baterijski mod
- USB kabal
- Uputstvo za upotrebu

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Oznake: innokin, kroma, kroma-r