+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Joyetech eGo AIO 1500mAh starter kit

Joyetech eGo AIO 1500mAh starter kit

Joyetech eGo AIO 1500mAh starter kit

  • Brend: Joyetech
  • Šifra proizvoda: Joyetech eGo AIO starter kit
  • Zaliha: Na stanju
  • 3,499.00

Dostupne opcije

Joyetech eGo AIO 1500mAh elektronska cigareta

 

Joyetech eGo AIO je osnovni model iz AIO serije (sve u jednom, eng. All in One). Ova serija je predviđena pre svega za one koji tek ulaze u svet elektronskih cigareta. Maksimalno jednostavna za korišćenje i korektnih dimenzija, predstavlja pravi izbor za one koji bi da u svet pare uđu lako i kvalitetno.

 

 

Joyetech eGo AIO čine baterija i atomizer koji su spojeni u neraskidivu celinu. Stoga korisnik nema potrebu da brine o kompatibilnosti delova, podešavanjima itd... Bukvalno je potrebno samo da se napuni baterija, sipa tečnost, postavi glava u atomizer i uređaj se može koristiti bez problema.

 

 

SPECIFIKACIJA:
Dimenzije: 118mm (dužina) X 19mm (širina)
Kapacitet baterije: 1500mAh
Kapacitet rezervoara (tanka): 2.0ml
Režim rada: direktni izlaz (tzv. Bypass), bez podešavanja

 

 

AIO sadrži ugrađenu Li-ion bateriju kapaciteta 1500mAh. Na telu uređaja je prekidač preko kojeg se uređaj aktivira. Ne postoji nikakvo podešavanje rada uređaja, pa napon (snaga) na izlazu zavise samo od stepena napunjenosti baterije i otpora samog grejača.

 

Na vrhu uređaja je baza atomizera na koju se šrafi glava (grejač), i koju je potrebno skinuti kako bi se sipala tečnost. Uređaj poseduje sigurnosni (tzv. Childproof) poklopac, pa je za odvrtanje potrebno da pritisnete prsten a onda ga vrtite u željenom smeru. Na taj način je sprečeno neželjeno otvaranje tanka.

AIO atomizer je jednostavna verzija Cubis atomizera što garantuje da pri adekvatnoj upotrebi ne može doći do curenja tečnosti, što je veliki plus za ovaj model.

 

 

Tečnost se sipa do linije koja je obeležena sa strane, pored prozora tanka. 

 

 

Nakon toga se na bazu atomizera našrafi glava (grejač), sve skupa zašrafi u tank i uređaj se može koristiti. Korisnik ima mogućnost da podešava protok vazduha, okretanjem prstena na vrhu uređaja (tj bazi atomizera).

 

 

Nakon što uređaj pravilno sklopite i tank napunite tečnošću, možete ga koristiti. Uređaj se aktivira jednostavnim klikom na prekidač, a sa pet brzih klikova AIO možete upaliti (tj ugasiti) i tako sprečiti neželjenu aktivaciju u džepu, torbici itd...

 

AIO Vam nudi i mogućnost aktiviranja led svetla u tanku, svaki put kada kliknete na prekidač. Dostupno je nekoliko interesantnih boja, izbor odgovarajuće je veoma jednostavan (pogledajte sekciju "Video snimci"). Svakako, ova opcija troši bateriju i skraćuje njen radni vek, stoga preporučujemo da je isključite ukoliko Vam nije zaista neophodna.

 

       

 

Baterija se puni preko MicroUSB porta na poleđini uređaja, na koji se poveže odgovarajući USB kabal priključen u USB port računara ili strujni adapter.

Ukoliko AIO punite preko strujnog adaptera, on ne sme biti jači od 1A!

SADRŽAJ KOMPLETA:
1 x eGo AIO e-cigareta (eGo AIO telo i usnik)
2 x BF SS316 0.60oma glava atomizera (za standardno M2L korišćenje)
1 x Spiral usnik (sprečava prskanje tečnosti i smanjuje protok vazduha)
1 x USB kabal
1 x uputstvo

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača  možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

 

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Oznake: aio, joyetech