+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Joyetech eGo ONE TFTA 2300mAh starter kit

Joyetech eGo ONE TFTA 2300mAh starter kit

Joyetech eGo ONE TFTA 2300mAh starter kit

  • Brend: Joyetech
  • Šifra proizvoda: Joyetech eGo ONE TFTA 2300mAh starter kit
  • Zaliha: Na stanju
  • 4,699.00
  • 4,199.00

Dostupne opcije

Joyetech eGo ONE TFTA 2300mAh e-cigareta

 

Joyetech eGo ONE TFTA je elektronska cigareta iz ONE serije Joyetech proizvoda. ONE modeli su zbog svog kvaliteta i pouzdanosti najprodavaniji Joyetech proizvodi već treću godinu za redom. TFTA je uređaj kod kojeg su sve prednosti ONE proizvoda spojene u visoko kvalitetnu e-cigaretu vrlo simpatičnih dimenzija.  

Osim toga, TFTA kit je maksimalno jednostavan za korišćenje, te predstavlja pravi izbor za one koji bi da u svet pare uđu lako i kvalitetno.

 

 

 

TFTA e-cigaretu čine baterija (kapaciteta 2300mAh) i atomizer (kapaciteta 2ml). Iako se TFTA može rasklopiti na ova dva dela, oni nisu kompatibilni sa ostalim Joyetech atomizerima i baterijama. Drugim rečima, mogu se koristiti isključivo u paru!

 

 

SPECIFIKACIJA:
Dimenzije: 121mm (dužina) X 22mm (širina)
Kapacitet baterije: 2300mAh
Kapacitet rezervoara (tanka): 2.0ml
Režim rada: direktni (opadajući) i regulisani (konstantni)

 

Baterija TFTA e-cigarete nudi korisniku rad u dva režima rada. 

Direktni režim (opadajući) je režim u kojem napon (tj. snaga) na izlazu zavisi od stepena napunjenosti baterije, pa je zato užitak slabiji kako se baterija prazni.

Regulisani režim (konstantni) isporučuje isti napon na izlazu, nezavisno od toga koliko je baterija puna.

Izmena režima se vrši na ugašenoj bateriji, dugim klikom (5s) se menja iz direktnog u regulisani režim, i obratno.

 

 

 

Na telu baterije je prekidač preko kojeg se uređaj aktivira. Oko prekidača je led lampica koje služi kao indikator napunjenosti. Kada je baterija napunjena od 60% do 100% kapaciteta, ova lampica svetli konstantno nakon aktivaranja baterije. Kako se baterija prazni, svetlo je sve učestalije i signalizira da je potrebno dopuniti bateriju.

 

TFTA e-cigareta je pre svega namenjena novim korisnicima, zbog toga je dizajnirana tako da je korišćenje i održavanje pojednostavljeno do maksimuma.

TFTA je skraćenica za Top Filling Top Airflow (punjenje sa vrha i kontrola protoka vazduha na vrhu).

 

 

Da bi se TFTA e-cigareta koristila, potrebno je na bateriju našrafiti glavu atomizera i tank, pa u tank sipati tečnost kroz manje, okrugle otvore na bazi tanka. Nemojte sipati u pravougaone otvore, oni služe za protok vazduha!

Osim fabričkih ProCL glava, u TFTA e-cigareti možete koristiti i standardne glave za ONE atomizer (CL i CLR, nipošto glave za režim kontrole temperature!). 

 

 

Nakon toga se našrafi poklopac tanka na kojem je usnik, i TFTA je spremna za upotrebu. Na poklopcu je prorez koji služi za kontrolu protoka vazduha, njegovim otvaranjem i zatvaranjem regulišete da li ćete dobiti lakše ili teže povlačenje.

 

 

Baterija se puni preko Micro USB porta na poleđini uređaja, na koji se poveže odgovarajući USB kabal priključen u USB port računara ili strujni adapter.

Ukoliko ovu bateriju punite preko strujnog adaptera, on ne sme biti jači od 1A!

 

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
1 x Joyetech eGo ONE TFTA e-cigareta (atomizer + baterija 2300mAh)
2 x Joyetech ProCL 0.60 oma glava atomizera (za standardno M2L korišćenje)

1 x USB kabal
1 x uputstvo

 

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača  možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 

 Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Oznake: joyetech, tfta