+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Joyetech ESPION Solo VW / TC 80W baterijski mod

Joyetech ESPION Solo VW / TC 80W baterijski mod

Joyetech ESPION Solo VW / TC 80W baterijski mod

  • Brend: Joyetech
  • Šifra proizvoda: Joyetech ESPION Solo 80W
  • Zaliha: Na stanju
  • 7,099.00
  • 4,999.00

Dostupne opcije

Joyetech ESPION Solo VW / TC 80W baterijski mod

 
Joyetech ESPION Solo VW / TC 80W je baterijski mod nove generacije. Ovaj uređaj pored standardnog režima rada (gde korisnik podešava izlaznu snagu), ima i mogućnost rada u režimu kontrole temperature (TC). Za više detalja o TC režimu rada, posetite link režim kontrole temperature.
 
ESPION Solo je dizajniran specijalno za proslavu desetogodišnjice postojanja Joyetech-a. Stoga se Joyetech potrudio da u kućište futurističkog izgleda spakuje najbolje što ima: novi, unapređeni softver za regulaciju rada uređaja i 1.3-inčni ekran osetljiv na dodir.
 
 
  
 
 
Specifikacije:
Dimenzije: 39.5mm x 25.5mm x 81mm
Režimi rada: VW / VT(Ni,Ti, SS316, TCR) / Bypass
Izlazna snaga: 1 - 80W
Radni opseg otpora: 0.05 - 1.5oma (VT režimi), 0.1 - 3.5oma (VW režim)
Radni opseg temperature: 100 - 315℃ / 200 - 600℉
Maksimalna struja punjenja: 2.0A
Maksimalna izlazna struja: 30A
Podržane baterije: 21700 / 18650 (sa adapterom)
 
 
 
 
Kada ESPION Solo koristite u VW režimu, može se koristiti sa svim standardnim atomizerima i pruža mogućnost podešavanja snage do 80W (u zavisnosti od atomizera).
 
Za korišćenje uređaja u režimu kontrole temperature (VT) može se vršiti izbor između predefinisanih režima za Ni (nikl), Ti (titanijum) ili SS316 (čelik) grejače tj setape. Osim toga, uređaj nudi i mogućnost korišćenja TCR režima gde korisnik sam unosi vrednost TCR koeficienta za žicu od koje je grejač, i na taj način u potpunosti prilagoditi uređaj svojim potrebama.
 
 
U ESPION Solo je ugrađena nova generacija Joyetech elektronskih čipova koji buck-boost konverziju obavljaju mnogo bolje i preciznije nego do sada, što kao rezultat daje mnogo precizniji rad.
 
Bitna novina je ekran, koji je kod Espion Solo modela osetljiv na dodir. Dakle, većinu podešavanja na ovom uređaju će korisnik obavljati jednostavnim pomeranjem prsta po ekranu.
 
 
 
 
 
 
ESPION Solo pokreće jedna Li-ion baterija. Možete koristiti 21700 baterije ili 18650 uz adapter koji je deo kompleta. Obavezna je upotreba kvalitetnih High Rate baterija.
 
 
Našu kompletnu ponudu Li-ion baterija možete videti ovde: Li-Ion baterije
 
 
Baterija se može puniti i unutar ESPION Solo uređaja. Naravno, kao i uvek je preporuka da se za punjenje ipak koristi kvalitetan eksterni punjač.
 
 
 
 
 
Espion Solo Vam nudimo u dve varijante: samo mod ili komplet mod + AVB 21700 Li-ion baterija 4000mAh 20A. Izbor se vrši u meniju na vrhu stranice.
 
 
 
SADRŽAJ KOMPLETA:
- Joyetech ESPION Solo VW / TC 80W baterijski mod
- adapter za 18650 bateriju
- opciono: AVB Li-Ion 21700 4000mAh 20A baterija
- QC Micro USB kabal
- detaljno uputstvo za upotrebu
 
 
 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha