+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Joyetech Espion Tour 220W + Cubis Max kit

Joyetech Espion Tour 220W + Cubis Max kit

Joyetech Espion Tour 220W + Cubis Max kit

  • Brend: Joyetech
  • Šifra proizvoda: Joyetech Espion Tour 220W + Cubis Max kit
  • Zaliha: Na stanju
  • 4,999.00

Dostupne opcije

Joyetech Espion Tour 220W + Cubis Max kit

 

Komplet koji čine dual-18650 Espion Tour baterijski mod max snage 220W i Cubis Max atomizer kapaciteta 5ml je namenjen zahtevnijim korisnicima, za korišćenje uvlačenjem direkt u pluća (DTL).

Joyetech Espion Tour + Cubis Max kit

SPECIFIKACIJA:
Dimenzije: 92mm x 33mm x 48mm (baterija), 48mm x 28mm (atomizer)
Baterije: 2 x High-Rate Li-Ion 18650 (nisu deo kompleta)
Kapacitet atomizera: 5ml
Režim rada baterijskog moda: VW / TC (Ni, Ti, SS, TCR)
Izlazna snaga baterijskog moda: 5W - 220W
Podržani opseg otpora: 0.05 oma - 1.50 oma (TC), 0.05 oma - 3.50 oma (VW)
Struja punjenja: max 2A 

 

Joyetech Espion Tour + Cubis Max

 

Komplet modernog izgleda i moćnih performansi, namenjen DTL korisnicima. NE PREPORUČUJE se početnicima, jer DTL korišćenje nije najbolje rešenje za one koji su tek ušli u svet e-cigareta.

 

Sastoji se od Espion Tour dual-18650 baterijskog moda i Cubis Max atomizera kapaciteta. Konektor je sa standardnim 510 navojem, tako da se i baterija i atomizer mogu kombinovati sa drugim 510 baterijama (modovima) i atomizerima.

 

 

 

 

 

BATERIJSKI MOD

 

Espion Tour je napredni mod iz Joyetech kolekcije baterijskih modova. Elektronski čipovi Joyetecha se već dugo smatraju najboljim u klasi, korisniku pružaju stabilan rad i nekoliko kvalitetnih režima rada.

 

Telo Espion Tour-a je ergonomskog dizajna, blago zaobljeno ka krajevima te veoma lepo leži u ruci. Izrađeno od polikarbonata, zbog čega je otpornije na oštećenja i ogrebotine. Mod je veoma lagan, težina mu je samo 77g.

 

OLED ekran, veličine 0.96 inča, sadrži prikaz svih parametara bitnih za rad uređaja. Taster prekidača je velik i nalazi se na boku uređaja, a mali tasteri PLUS i MINUS su neposredno ispod ekrana.

 

Podržani režimi rada: VW i TC. Kontrola temperature ima 3 predefinisane opcije (za Ni, Ti, SS), kao i TCR opciju gde korisnik sam programira koeficijent za TC žicu koju koristi.

 

Espion Tour pokreću dve Li-Ion 18650 baterije, vezane serijski. Baterije se postavljaju otvaranjem vrata na boku moda, pričvršćenih magnetima.

 

Neophodno je koristiti ISKLJUČIVO kvalitetne High-rate baterije. Našu ponudu Li-ion baterija možete videti na linku: 18650 baterije

Za sve modove koji koriste serijski vezane baterije, preporuka je da baterije budu "venčane": isti model i iste starosti, uvek korišćene u paru. Dobra praksa je da im se povremeno zamene pozicije

 

Baterije se mogu puniti i unutar moda, standardnim microUSB kablom. Espion Tour može puniti baterije maksimalnom strujom od 2A, ali je preporuka da se koristi slabija struja.

Najbolja opcija je da se baterije pune na specijalizovanom, eksternom Li-Ion punjaču.

 

 

ATOMIZER

 

Cubis Max odlikuju izražena aroma i velika produkcija pare. Predviđen za intezivno korišćenje uvlačenjem direkt u pluća (DTL) te se stoga NE PREPORUČUJE početnicima i MTL korisnicima.

 

Zapremina tanka je čak 5ml. Atomizer je veoma širok, u najširem delu čak 28mm.

 

U Cubis Max je implementirana nova Joyetech tehnologija, gde se specijalno dizajniranim NCFilm grejačima koji su u obliku mreže, pristupa nezavisno od vate koja dovodi tečnost. Tokom korišćenja, korisnik menja samo jastučiće vate koji se nalaze na grejaču, što prema rečima proizvođača može da produži životni vek jednog grejača i do 3 meseca!

 

NCFilm grejači najbolje rade u rasponu od 35W do 45W, natapanje je konstantno a protok vazduha veoma velik. 
Zamenske NCFilm grejače možete pronaći na stranici Joyetech NCFilm grejači

Kao vatu u ovom atomizeru možete koristiti jastučiće UD Muji ili GeekVape Koh-Gen-Do japanske vate, samo ih je potrebno iseći na odgovarajuću dimenziju i eventualno stanjiti.

 

Preko ventila ugrađenog u bazu atomizera podešavate protok vazduha. Pošto je ovo "pravi" DTL atomizer, protok vazduha se ne sme previše zatvoriti jer će to izazvati curenje tečnosti ili zagorevanje grejača

 

Imagem

 

 

Joyetech Espion Tour Cubis Max Kit

 

 

 

  

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Joyetech Espion Tour 220W VW / TC baterijski mod
- QC USB kabal
- Joyetech Cubis Max atomizer (instaliran NCFilm grejač)
- zamenski NCFilm grejač

- zamensko tank staklo za Cubis Max atomizer
- zamenske gumice
- uputstvo

 

Imagem

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi