+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Joyetech eVic Primo SE VW / TC 80W baterijski mod

Joyetech eVic Primo SE VW / TC 80W baterijski mod

Joyetech eVic Primo SE VW / TC 80W baterijski mod

  • Brend: Joyetech
  • Šifra proizvoda: Joyetech eVic Primo SE VW / TC 80W baterijski mod
  • Zaliha: Na stanju
  • 6,099.00
  • 5,799.00

Dostupne opcije

Joyetech Primo SE VW / TC 80W baterijski mod

 
Joyetech Primo SE VW / TC 80W je budžet verzija Primo Mini baterijskog moda. Ovaj uređaj pored standardnog režima rada (gde korisnik podešava izlaznu snagu), ima i mogućnost rada u režimu kontrole temperature (TC). Za više detalja o TC režimu rada, posetite link kontrola temperature.
 
 
Primo SE i Primo Mini su gotovo identični baterijski modovi. Jedina razlika je u ekranu (kod SE modela je nešto manji) i telu moda (na SE modelu postoji tekstura na karbon delu). Osim toga, vizuelno i funkcionalno nema drugih razlika između ova dva modela.
 
 
Joyetech Primo SE pokreće jedna 18650 baterija. Kvalitetne izrade i fenomenalnog dizajna, ovaj model je idealan izbor za svakodnevnu upotrebu i predstavlja možda i najbolji izbor u svom cenovnom rangu.
 
  
 
Specifikacije:
Dimenzije: 39mm x 25mm x 80mm
Režimi rada: VW / VT(Ni,Ti, SS316, TCR) / Smart
Izlazna snaga: 1 - 80W
Dubina 510 konektora: 4.0mm - 5.5mm
Radni opseg otpora: 0.05 - 1.5oma (VT režimi), 0.1 - 3.5oma (VW režim)
Radni opseg temperature: 100 - 315℃ / 200 - 600℉
Maksimalna struja punjenja: 2.0A
Maksimalna izlazna struja: 25A
 
 
 
Kada Primo SE koristite u VW režimu, može se koristiti sa svim standardnim atomizerima i pruža mogućnost podešavanja snage do 80W (u zavisnosti od atomizera).
 
Za korišćenje Primo SE moda u režimu kontrole temperature (VT) može se vršiti izbor između predefinisanih režima za Ni (nikl), Ti (titanijum) ili SS316 (čelik) grejače tj setape. Osim toga, uređaj nudi i 3 TCR režima gde korisnik može sam uneti vrednost TCR koeficienta za žicu od koje je grejač, i na taj način u potpunosti prilagoditi uređaj svojim potrebama.
 
 
U Primo SE je ugrađena nova generacija Joyetech elektronskih čipova koji buck-boost konverziju obavljaju mnogo bolje i preciznije nego do sada, što kao rezultat daje mnogo precizniji rad. Uređaj podržava korišćenje atomizera širine do 25mm.
 
 
 
 
Uređaj poseduje sada već standardne opcije: zaključavanje parametara (radi izbegavanja njihove slučajne promene), sistem zaštite (od pregrevanja, kratkog spoja atomizera, preteranog pražnjenja baterije...), mogućnost obrtanja displeja za 180 stepeni i Stealth režim (kada se displej isključi i ne svetli prilikom aktiviranja uređaja).
 
   
 
 
 
Primo SE pokreće jedna 18650 baterija. Obavezna je upotreba kvalitetnih High Rate baterija, pogotovo ako se uređaj koristi sa zahtevnijim potrošačima ili na većim snagama!
 
Baterija se u mod postavlja preko vrata na dnu moda. Jasno su označeni polovi baterije, a i sam uređaj ima zaštitu od pogrešnog postavljanja.
 

Našu kompletnu ponudu 18650 baterija možete videti ovde: 18650 baterije

 
U Primo SE je ugrađena nova tehnologija za brzo punjenje baterija. Po deklaraciji proizvođača, baterije možete puniti unutar uređaja snagom do 2A. Naravno, uzimajući u obzir kako bezbednost samog uređaja tako i činjenicu da mali broj 18650 baterija na tržištu podržava punjenje tom snagom, preporuka je da se koristi struja manje snage. I ovde važi univerzalan savet da se za punjenje ipak koristi kvalitetan eksterni punjač.
 
 
 
 
 
 
SADRŽAJ KOMPLETA:
- Joyetech Primo SE VW / TC 80W baterijski mod
- QC Micro USB kabal
- detaljno uputstvo za upotrebu
 
 
 
 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite našFORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Oznake: joyetech, primo, se