+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Joyetech Exceed NC 2300mAh baterija

Joyetech Exceed NC 2300mAh baterija

Joyetech Exceed NC 2300mAh baterija

  • Brend: Joyetech
  • Šifra proizvoda: Joyetech Exceed NC 2300mAh baterija
  • Zaliha: Na stanju
  • 3,199.00

Dostupne opcije

Joyetech Exceed NC 2300mAh baterija

Joyetech Exceed NC 2300Mah je baterija iz Exceed serije proizvoda. Vrhunskog kvaliteta izrade i zavidnog kapaciteta, predstavlja dobar izbor za nezahtevne korisnike.

 

U odnosu na ONE V2 baterije, Exceed NC ima malo moderniju spoljašnjost i unapređen prekidač. Baterija ima dva režima rada: stabilni, gde je izlazna struja ista tokom celog ciklusa pražnjenja baterije, i opadajući režim gde se sa pražnjenjem baterije struja na izlazu smanjuje.

 

Uz Exceed NC bateriju se najbolje slažu atomizeri i kliromizeri koji su iste širine (22mm):

- Joyetech: Cubis Pro, eGo ONE MEGA V2, Exceed D22, Exceed Air Plus...

- Aspire Nautils 2

Itd...

Mogu se koristiti i atomizeri na kojima korisnik sam pravi grejač (RBA) ali veliki problem u radu može predstavljati činjenica da ova baterija nema podešavanje izlazne struje niti ekran na kojem se očita otpor grejača.

 

 

Specifikacija:
Debljina (prečnik): 22mm
Visina: 83.5mm
Kapacitet: 2300mAh
Tip konekcije: 510

 

Baterija poseduje ugrađenu zaštitu od kratkog spoja i preteranog pražnjenja baterijske ćelije. Takođe poseduje "5 klikova" sistem, kojim se sa 5 brzih klikova baterija može ugasiti i tako izbeći neželjeno aktiviranje dok je u džepu, torbici itd... Na isti način se baterija uključuje.

 

VAŽNA NAPOMENA: Prekidač Exceed NC baterije je širok i sa jako kratkim hodom, što ga čini veoma prijatnim za korišćenje. Ali upravo zbog toga se i veoma lako aktivira, pa je OBAVEZNO isključiti bateriju pre nego što je odložite u torbicu ili džep. U suprotnom će se baterija vrlo verovatno sama aktivirati prilikom nošenja, pa će sagoreti grejač i tečnost.

 

 

Kod ove baterije je prostor oko samog konektora, na vrhu baterije, skoro potpuno ravan. Stoga se na Exceed NC NE MOGU KORISTITI atomizeri starije generacije koji vazduh povlače kroz otvor na svojim konektorima (npr ProTank 2/3 itd...).

 

Promena režima rada je veoma jednostavna.

Kada baterija radi u opadajućem (direktnom) režimu, led svetlo u prekidaču je bele boje. Narandžasto svetlo označava stabilni (regulisani) režim.

Bateriju je potrebno isključiti, zatim držati prekidač pritisnut 5 sekundi sve dok led svetlo ne zablinka u drugoj boji. Tada pustite prekidač i možete koristiti bateriju u izabranom režimu.

Na isti način se vraćate u polazni režim.

 

 

Ispod prekidača baterije je led svetlo koje između ostalog ima funkciju indikatora napunjenosti baterije. 

Kada je baterija napunjena na više od 60% kapaciteta, LED svetlo ispod prekidača je konstantno. Kako se baterija prazni, LED svetlo blinka sve brže.

Kada se baterija isprazni na manje od 10% kapaciteta, LED svetlo blinka intenzivno.

 

Baterija se puni preko Micro USB porta. Kabal se uključuje u USB port računara ili u odgovarajući strujni adapter (ne jači od 1A)! 

 

Sadržaj kompleta:
- Joyetech Exceed NC baterija 2300mAh
- Uputstvo

 

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača  možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Oznake: exceed, joyetech