+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Joyetech ULTEX T80 VW / TC 80W baterijski mod

Joyetech ULTEX T80 VW / TC 80W baterijski mod

Joyetech ULTEX T80 VW / TC 80W baterijski mod

  • Brend: Joyetech
  • Šifra proizvoda: Joyetech ULTEX T80 VW / TC 80W baterijski mod
  • Zaliha: Na stanju
  • 6,999.00
  • 5,799.00

Dostupne opcije

Joyetech ULTEX T80 VW / TC 80W baterijski mod

Joyetech ULTEX T80 VW / TC 80W je baterijski mod cevastog oblika. Već duže vreme su box modovi standard među zahtevnijim korisnicima, ali je sa vremenom sve više korisnika iskazalo želju za kvalitetnim elektronskim modom, koji bi bio ovakvog oblika. Krajem 2018. godine je i Joyetech predstavio svoj odgovor na ovaj trend.
 Imagem 

Joyetech ULTEX T80 pokreće jedna 18650 baterija. Kvalitetne izrade i modernog izgleda, ovaj model je jedan od najboljih na tržištu među uređajima ovog tipa i performansi.

 
Specifikacije:
Dimenzije: 26mm x 95mm
Režimi rada: VW / VT(Ni,Ti, SS316, TCR) / Bypass
Izlazna snaga: 1 - 80W
Radni opseg otpora: 0.05 - 1.5oma (VT režimi), 0.05 - 3.5oma (VW režim)
Radni opseg temperature: 100 - 315℃ / 200 - 600℉
Maksimalna struja punjenja: 2.0A
 
Imagem
 
 
Kada ULTEX T80 koristite u VW režimu, može se koristiti sa svim standardnim atomizerima i pruža mogućnost podešavanja snage do 80W (u zavisnosti od atomizera).
 
Za korišćenje ovog moda u režimu kontrole temperature (VT) može se vršiti izbor između predefinisanih režima za Ni (nikl), Ti (titanijum) ili SS316 (čelik) grejače tj setape. Osim toga, uređaj nudi i 3 TCR režima gde korisnik može sam uneti vrednost TCR koeficienta za žicu od koje je grejač, i na taj način u potpunosti prilagoditi uređaj svojim potrebama.
 
 
U ULTEX T80 je ugrađena nova generacija Joyetech elektronskih čipova koji buck-boost konverziju obavljaju mnogo bolje i preciznije nego do sada, što kao rezultat daje mnogo precizniji rad. Uređaj podržava korišćenje atomizera širine i do 26mm.
 
Kada se prodaje u kompletu, ovaj mod je Joyetech spojio sa Cubis Max atomizerom.
 
 
Imagem 
 
 
Uređaj poseduje sada već standardne opcije: zaključavanje parametara (radi izbegavanja njihove slučajne promene), sistem zaštite (od pregrevanja, kratkog spoja atomizera, preteranog pražnjenja baterije...), Preheat opciju i Stealth režim (kada se displej isključi i ne svetli prilikom aktiviranja uređaja).
 
 
ULTEX T80 pokreće jedna 18650 baterija. Obavezna je upotreba kvalitetnih High Rate baterija, pogotovo ako se uređaj koristi sa zahtevnijim potrošačima ili na većim snagama! 
Baterija se u mod postavlja preko vrata na dnu moda. Jasno su označeni polovi baterije, a i sam uređaj ima zaštitu od pogrešnog postavljanja.
 
Imagem
 

Našu kompletnu ponudu 18650 baterija možete videti ovde: 18650 baterije

 
U ULTEX T80 je ugrađena nova tehnologija za brzo punjenje baterija. Po deklaraciji proizvođača, baterije možete puniti unutar uređaja snagom do 2A. Naravno, uzimajući u obzir kako bezbednost samog uređaja tako i činjenicu da mali broj 18650 baterija na tržištu podržava punjenje tom snagom, preporuka je da se koristi struja manje snage. I ovde važi univerzalan savet da se za punjenje ipak koristi kvalitetan eksterni punjač.
 
 
 
SADRŽAJ KOMPLETA:
- Joyetech ULTEX T80 VW / TC 80W baterijski mod
- QC Micro USB kabal
- detaljno uputstvo za upotrebu
 
 
 
 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 


Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Oznake: joyetech, ultex, t80