+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

KTS DIY GOTHIC Death aroma 20ml

KTS DIY GOTHIC Death aroma 20ml

KTS DIY GOTHIC Death aroma 20ml

  • Brend: KTS
  • Šifra proizvoda: KTS DIY GOTHIC Death aroma 20ml
  • Zaliha: Na stanju
  • 1,049.00

KTS DIY GOTHIC Death aroma 20ml

 

GOTHIC je premium serija KTS tečnosti i aroma. Savršeno izbalansiran spoj mnoštva ukusa koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

Život…
Čudna je to reč, zar ne?
Šta ona zapravo znači?
Ako pogledamo u rečnik, pronaći ćemo definiciju koja kaže da je život jednostavno oblik postojanja svih živih bića.
Možemo zaključiti da rečnik možda zna štošta o rečima, ali o životu zaista zna jako malo.

Gothic kolekcija nastala je upravo zahvaljujući razmišljanjima o životu. Svaka tečnost iz ove kolekcije simbolizuje jedan od pet životnih koraka.
Na samom početku nastaje svaki život, pa je tako i prva u nizu tečnosti Life

Odmah nakon rođenja, događa nam se ljubav i ona nas prati većinu života. Bilo da se radi o ljubavi roditelja i dece, o zaljubljenom paru ili jednostavno o ljubavi prema životu. Tako da je druga u ovoj kolekciji tečnost Love.

A šta li mi to zapravo radimo kada volimo? Dajemo celu svoju dušu nekome ili nečemu, zar ne? Stoga je tečnost koja simbolizuje ovaj treći korak, tečnost Soul.

Vremenom osim ljubavi steknemo još nešto, a to je vera i nije važno o kakvoj se veri radi. Može to biti vera u Boga, u ljude ili pak u samoga sebe, ali svi tokom života verujemo u nešto. Ovaj deo života predstavlja tečnost Faith.

I na kraju, znamo da sve što ima početak neizbežno ima i kraj. Ovu poslednju fazu života, to jest smrt, u ovoj kolekciji zastupa tečnost Death.

Život… 
Čudna je to reč, zar ne?
Da, rečnik možda zna štošta o rečima, ali o životu zaista zna jako malo.

 

Imagem

 

KTS GOTHIC Death

 

Pošto već ne znamo šta nam to smrt donosi i kako izgleda, zašto je ne bi zamislili kao nešto što dolazi kao višnja na vrhu torte? Ova tečnost je upravo takva - slatka mešavina voća poput borovnice, banane, kruške i još mnogo drugih, ukomponovane u savršenom balansu.

 

Nakon velikog uspeha koje su Gothic tečnosti postigle među vaperima širom Evrope, a onda i sjajnih reakcija na DIY arome iz ove serije, sada Vam predstavljamo Gothic ukuse u novoj DIY varijanti. Cilj nam je da se korisnici DIY tečnosti upoznaju sa ovim ukusima, ali isto tako da i korisnicima koji nemaju iskustva sa samostalnim spremanjem e-tečnosti maksimalno olakšamo ulazak u ovaj svet.

 

Odgovor na pitanje "kako da napravim tečnost za elektronsku cigaretu?"
nikad nije bio jednostavniji!

 

Naime, u originalnoj Chubby Gorilla bočici zapremine 120ml se nalazi 20ml KTS Gothic arome. Za fabrički preporučeno doziranje (tj. upotrebu) je dovoljno samo da dodate 100ml nikotinske baze odgovarajuće jačine, i nakon nekoliko dana sazrevanja imaćete tečnost spremnu za upotrebu! 

Ukoliko u bočicu sa KTS DIY Gothic aromom dodajete neku od gotovih baza iz naše ponude, računica je sledeća:

- dodavanjem 100ml baze jačine 18mg/ml dobijate 120ml tečnosti jačine 15mg/ml

- dodavanjem 100ml baze jačine 12mg/ml dobijate 120ml tečnosti jačine 10mg/ml

- dodavanjem 100ml baze jačine 6mg/ml dobijate 120ml tečnosti jačine 5mg/ml

- dodavanjem 100ml baze jačine 3mg/ml dobijate 120ml tečnosti jačine 2.5mg/ml

 

Ukoliko želite da dobijete neku drugu jačinu tečnosti, morate shodno tome i upotrebiti bazu odgovarajuće jačine. Nakon mešanja baze i arome potrebno je sačekati nekoliko dana, da bi tečnost sazrela i aroma se pokazala u pravom svetlu.

Ukoliko želite da kao finalni proizvod dobijete tečnost čija je baza po sastavu najbliža originalnoj, potrebno je da koristite baze 80VG-20PG.  Našu ponudu ovih baza možete videti na sledećem linku: Baze 80VG-20PG


Arome su upakovane u originalne Chubby Gorilla bočice, najvišeg kvaliteta izrade. Bočice poseduju bezbednosni čepom (Child proof, štiti od neželjenog otvaranja) i sigurnosni prsten (garantuje da bočica nije otvarana pre nego što je preuzmete).Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi
Oznake: diy, gothic, kts