+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

KTS GOTHIC V2 Faith 60ml

KTS GOTHIC V2 Faith 60ml

KTS GOTHIC V2 Faith 60ml

  • Brend: KTS
  • Šifra proizvoda: KTS GOTHIC V2 Faith 60ml
  • Zaliha: Na stanju
  • 1,599.00

Dostupne opcije

KTS GOTHIC V2 Faith e-tečnost 60ml

GOTHIC je nova, premium serija KTS tečnosti, savršeno izbalansiran spoj mnoštva aroma koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

Život…
Čudna je to reč, zar ne?
Šta ona zapravo znači?
Ako pogledamo u rečnik, pronaći ćemo definiciju koja kaže da je život jednostavno oblik postojanja svih živih bića.
Možemo zaključiti da rečnik možda zna štošta o rečima, ali o životu zaista zna jako malo.

Gothic kolekcija nastala je upravo zahvaljujući razmišljanjima o životu. Svaka tečnost iz ove kolekcije simbolizuje jedan od pet životnih koraka.
Na samom početku nastaje svaki život, pa je tako i prva u nizu tečnosti Life

Odmah nakon rođenja, događa nam se ljubav i ona nas prati većinu života. Bilo da se radi o ljubavi roditelja i dece, o zaljubljenom paru ili jednostavno o ljubavi prema životu. Tako da je druga u ovoj kolekciji tečnost Love.

A šta li mi to zapravo radimo kada volimo? Dajemo celu svoju dušu nekome ili nečemu, zar ne? Stoga je tečnost koja simbolizuje ovaj treći korak, tečnost Soul.

Vremenom osim ljubavi steknemo još nešto, a to je vera i nije važno o kakvoj se veri radi. Može to biti vera u Boga, u ljude ili pak u samoga sebe, ali svi tokom života verujemo u nešto. Ovaj deo života predstavlja tečnost Faith.

I na kraju, znamo da sve što ima početak neizbežno ima i kraj. Ovu poslednju fazu života, to jest smrt, u ovoj kolekciji zastupa tečnost Death.

Život… 
Čudna je to reč, zar ne?
Da, rečnik možda zna štošta o rečima, ali o životu zaista zna jako malo.

 

KTS GOTHIC Faith

 

Nežna, kremasta jagoda pomešana sa drugim magičnim sastojcima. Tečnost tako jednostavne a opet kompleksne arome. Za korišćenje tokom celog dana i svakog dana, baš kao i vera koja vas stalno prati kroz život.

 

U V2 verziji GOTHIC tečnosti je promenjen sastav baze, pa su Gothic V2 tečnosti napravljene na bazi 70%VG - 30%PG. Ovakav sastav pruža intezivniji ukus i bolje natapanje grejača, što garantuje maksimalan užitak.

KTS tečnosti su u potpunosti proizvedene od sirovina poreklom iz EU i USA. Tečnosti su upakovane u bočice sa bezbednosnim čepom (Child proof, štiti od neželjenog otvaranja) i sigurnosnim prstenom (garantuje da bočica nije otvarana pre nego što je preuzmete). Iskustva korisnika GOTHIC tečnosti možete videti u odgovarajućoj temi našeg foruma: LINK.Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi
Oznake: 60ml, gothic, kts