+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

KTS NicSalt Base To Go! 50-50 100ml 30mg

KTS NicSalt Base To Go! 50-50 100ml 30mg

KTS NicSalt Base To Go! 50-50 100ml 30mg

  • Brend: KTS
  • Šifra proizvoda: KTS NicSalt Base To Go! 50-50 100ml 30mg
  • Zaliha: Na stanju
  • 2,049.00

KTS NicSalt Base To Go! DIY nikotinska baza

50-50 30mg/ml 100ml

 

NicSalt nikotinska baza za samostalno spravljanje NicSalt e-tečnosti, jačine 30mg/ml. Izrađena od najkvalitetnijih sastojaka EU porekla.


Pakuje i puni KTS tim, tj Parionica j.d.o.o. Zagreb, Hrvatska.

 

Više o NicSalt tečnostima možete saznati na ovoj stranici: Nikotinske soli i POD uređaji

 

Base To Go! su predviđene za jednostavno korišćenje. U originalnoj Chubby Gorilla V3 bočici zapremine 120ml je 100ml nikotinske baze. Potrebno je samo da skinete čep i dospete željenu količinu arome, dobro promućkate i sačekate nekoliko dana. 

Chubby Gorilla bočice su pouzdane i dugotrajne, sa tankom i čvrstom kapaljkom, pa bez problema može puniti svaki atomizer. Stoga ovako napravljenu DIY e-tečnost možete nositi sa sobom i koristiti, nije neophodno presipanje u manje bočice.

 

Sa DIY NicSalt bazama možete sami da napravite NicSalt tečnost za svoju POD e-cigaretu. Princip je isti kao i kod samostalnog pripremanja standardnih e-tečnosti, uz dve bitne preporuke kojih bi se trebalo pridržavati:

  • napravljena tečnost bi trebala da ima 50 ili više procenata PG-a. Grejači POD e-cigareta su uglavnom manjih dimenzija, pa ne rade dobro sa gušćim tečnostima.
  • aromu bi trebalo dozirati nešto jače nego što to radite kod Freebase e-tečnosti. Sazrevanje tečnosti (tzv. Steeping time) ovde ne igra toliko veliku ulogu, tj. ukus ne doživljava toliko bitne promene kako smućkana tečnost stari.

 

NicSalt u ovoj bazi je NicSalt-B, dobijen reakcijom benzoeve kiseline i nikotina. Za NicSalt-B je karakteristično da je karakterističan osećaj grebanja u grlu jači nego sa NicSalt-S bazom. Zbog toga NicSalt-B odgovara korisnicima koji vole taj osećaj, i/ili koriste duvanske ukuse.

 

Sadržaj: PG i VG (u odnosu 50-50), nikotin (NicSalt-B).

 

U bočici od čvrste PET plastike, sa sigurnosnim prstenom i Child Lock zatvaračem.

 

Pre upotrebe obavezno pročitati UPUTSTVO!

 Za informacije, savete i iskustva drugih korisnika priključite se FB Vape klubu Srbija

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha