+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Lost Vape Thelema DNA250C 200W baterijski mod

Lost Vape Thelema DNA250C 200W baterijski mod

Lost Vape Thelema DNA250C 200W baterijski mod

  • Brend: Lost Vape
  • Šifra proizvoda: Lost Vape Thelema DNA250C 200W baterijski mod
  • Zaliha: USKORO NA STANJU
  • 15,999.00

Dostupne opcije

Lost Vape Thelema DNA250C 200W baterijski mod

 

Thelema je novi baterijski mod iz kompanije Lost Vape. Izgledom veoma podseća na model Therion, koji je dugo vremena bio najpopularniji dual-18650 baterijski mod sa DNA elektronikom.

U Thelemu je ugrađen poslednji model DNA čipa iz Evolva, pod nazivom DNA250C.

 

Imagem

Imagem

 

 

Konstrukcija Theleme je izrađena od čelika, a telo je od legure cinka. Uređaj je visokog kvaliteta izrade, u ruci deluje masivno i pouzdano. Proizvodi se u nekoliko verzija sa interesantnim kombinacijama boja i materijala. Magnetna vrata za baterije se mogu poručiti zasebno, pa tako možete potpuno promeniti vizuelni identitet svoje Theleme.

 

Imagem

Imagem

Imagem

 

Što se tiče elektronike uređaja, DNA čip kompanije Evolv već godinama predstavlja vrhunac ponude u vape svetu. DNA250C je čip poslednje generacije, koji osim nekoliko novih funkcija donosi i prikaz parametara na ekranu u boji. Maksimalna snaga koju ovaj čip može da isporuči iznosi 200W.

Za čak i šturo objašnjenje koje sve opcije pruža Evolv DNA elektronika, malo bi bilo dve ovakve stranice. Opcija je toliko mnogo da se značajan procenat podešavanja i ne može uraditi na samom uređaju, nego se isti mora povezati sa računarom preko specijalnog EScribe programa dostupnog na Evolv sajtu. Nabrojaćemo samo neke: režimi kontrole temperature za sve standardne TC žice, TCR režimi za kontrolu temperature na nestandardnim žicama, Preheat, Replay, podešavanje na kojem naponu baterije da se uređaj isključuje, detaljan grafički prikaz u realnom vremenu svih parametara tokom korišćenja, online ažuriranje softvera uređaja itd...

Korisnicima koji nisu upućeni u tajne Evolv čipova je na raspolaganju uputstvo sa Evolv zvanične stranice i mnoštvo YT recenzija i tutorijala. No, moramo napomenuti da je DNA elektronika veoma popularna i među korisnicima koji ne žele da se bave silnim podešavanjima, ulaskom u nijanse i režimima rada. To su oni koji samo žele da našarafe atomizer i podese željenu snagu, a DNA čip i njima pruža zadovoljstvo koje je za klasu iznad onog koje dobijaju sa standardnim baterijskim modovima.

 

Imagem

Imagem

Imagem

Imagem

 

Među novinama koje donosi DNA250C, tu su pass-through i opcija brzog punjenja baterija. Pass-through je mogućnost da se uređaj koristi i dok se baterije pune. Ove dve opcije treba koristiti samo povremeno, tj kad to situacija zahteva. Brzo punjenje smanjuje kapacitet baterija i njihov životni vek, a pass-through je često velik stres za elektroniku, pogotovo ako se uređaj koristi na velikim snagama.

Thelema poseduje i USB On-The-Go opciju, kojom se ovaj uređaj pretvara u eksternu bateriju kojom možete puniti neki drugi uređaj. Priključite adapter iz kompleta pa na drugoj strani povežete npr svoj mobilni telefon, i dopunite ga.

 

Imagem

Imagem

 

Lost Vape Thelemu pokreću dve Li-ion 18650 baterije. Obavezna je upotreba kvalitetnih High Rate baterija, uzimajući u obzir snagu koju ovaj mod može da isporuči i da su baterije vezane serijski.
 
Našu kompletnu ponudu 18650 baterija možete videti na stranici 18650 baterije
 
Preporučljivo je da baterije budu "venčane": isti model i iste starosti, uvek korišćene u paru. Baterije su postavljene iza magnetnih vrata koja se uklanjaju povlačenjem u stranu. Jasno su označeni polariteti baterija, a i sam uređaj ima zaštitu od pogrešnog postavljanja baterija.

 

Imagem

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Lost Vape Thelema DNA250C VW/TC baterijski mod
- USB kabal
- USB On-The-Go adapter
- uputstvo za upotrebu

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 Za informacije, savete i iskustva drugih korisnika priključite se FB zajednici Vape klub Srbija

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha