+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

O nama

Inhalika je kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom najkvalitetnijih svetskih elektronskih cigareta i tečnosti.

Kao korisnici sa zavidnim parilačkim stažom, iskusili smo razliku između kvalitetnih uređaja i onih koji to nisu, i znamo koliko je bitno da tečnosti koje se koriste budu dobre i ukusne. U moru ponuda boljih ili lošijih kopija, mi smo odlučili da budemo drugačiji - da ne pravimo kompromise na račun kvaliteta. Stoga u našem asortimanu možete naći samo proverene uređaje i tečnosti najboljih svetskih proizvođača.

 

Od 01.08.2012 god. sa radom je počela nasa prva maloprodaja elektronskih cigareta. Sa ponosom možemo reći da smo od prvog dana distributer firme Joyetech, lidera na svetskom tržištu elektronskih cigareta. Joyetech je najpoznatiji, najpouzdaniji i ujedno najprodavaniji brend e-cigareta u svetu.

 

Svi naši proizvodi su originalni, atestirani,provereni i odobreni od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije. U našoj ponudi se nalaze elektronske cigarete, rezervni delovi, dodatna oprema, tečnosti, ketridži, tankovi, baterije, punjači, atomizeri... i sva ostala oprema za Vašu elektronsku cigaretu.

 

Proizvode iz našeg asortimana možete naći u Inhalika maloprodajnim objektima ili kod naših ovlašćenih distributera. Možete ih i poručiti putem telefona 011/ 228 15 21, SMS-om na telefon 065/ 89 98 008, e-mailom na eliquid.rs@gmail.com ili preko našeg web šopa www.eliquid.rs.

 

Porudžbine primljene radnim danom do 14h šaljemo istog dana, isporuka je od sledećeg radnog dana putem kurirske službe Dexpress.

Isporuka pošiljaka se NE VRŠI SUBOTOM.

Pošiljke šaljemo isključivo na teritoriji Republike Srbije!