+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Uwell Caliburn G POD e-cigareta

Uwell Caliburn G POD e-cigareta

Uwell Caliburn G POD e-cigareta

  • Brend: Uwell
  • Šifra proizvoda: Uwell Caliburn G POD e-cigareta
  • Zaliha: Na stanju
  • 3,799.00

Dostupne opcije

Uwell Caliburn G POD e-cigareta

 

Uwell Caliburn je fenomenalan POD uređaj koji se pojavio sredinom 2019. godine i rekordnom brzinom je dobio titulu najboljeg modela u kategoriji jednostavnih POD uređaja. Elegantnog izgleda i lak za upotrebu, sa baterijom koja se može aktivirati i manuelno i automatski (bez potrebe da klikćete prekidač, grejač se aktivira povlačenjem vazduha) Caliburn pruža i ono što je najbitnije: vrhunski dobru aromu i udar u grlo.

Krajem 2020. godine Uwell nam predstavlja unapređenu verziju, Caliburn G. Kapacitet baterije je nešto veći (690mAh na Caliburn G u odnosu na 500mAh kod prvog Caliburna), sada su grejači izdvojeni u zamenljive glave i postoji mogućnost jednostavnog podešavanja vazduha, a sačuvano je ono najbitnije - jednostavnost korišćenja i fenomenalan ukus.

 

Imagem

 

Caliburn G se može koristiti i sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti) ali je prevashodno namenjen za upotrebu sa tečnostima na bazi nikotinskih soli (tzv. NicSalt tečnosti).

 

Više o POD sistemima i NicSalt tečnostima možete saznati na linku Nikotinske soli i POD uređaji - šta su i čemu služe?

 

Našu ponudu NicSalt tečnosti možete pronaći na linku NicSalt tečnosti

 

 

Imagem

 

 

 

Uređaj se može zaključati i otključati sa 5 brzih klikova. Aktviranje je moguće kako manuelno (pritiskom na prekidač), tako i automatski - povlačenjem vazduha.

 

Imagem

Imagem

 

 

Kertridž je magnetima pričvršćen za telo uređaja, pa se jednostavno izvlači i vraća u ležište.

Caliburn se puni od gore, otvori za punjenje su ispod usnika. Kad želite da dopunite uređaj, skinete usnik i koristeći bočicu sa tankom iglom dopunite tank.

Uređaj poseduje jednostavnu vartijantu podešavanja protoka vazduha. Okretanjem kertridža za 180 stepeni birate između tesnog i otvorenijeg protoka.

 

 

Imagem

 

 

Grejači su izdvojeni u izmenljive glave. U kompletu je glava sa mesh 0.8oma grejačem koju karakteriše dugotrajnost, fenomenalan ukus i velika brzina reakcije.

Zamenske glave možete pronaći na stranici Uwell Caliburn G zamenske glave

Zamenski tank kertridži se nalaze na stranici Uwell Caliburn G POD kertridž

 

 

Imagem

 

 

Na dnu uređaja, ispod natpisa Caliburn je LED svetlo koje služi kao indikator napunjenosti baterije. Zeleno svetlo označava da je baterija napunjena iznad 60%, plavo svetlo je za napunjenost od 30% do 60%, a kada je baterija napunjena manje od 30% svetlo je crveno.

Baterija ovog uređaja se puni preko USB porta nove generacije, Tip-C. Prilikom punjenja, maksimalna dozvoljena struja je 1A!

 

Za duži životni vek baterije i očuvanje njenog kapaciteta, preporuka je korišćenje punjača manje izlazne snage.

Prilikom poručivanja ovog kompleta, možete po povlašćenoj ceni kupiti i AC adapter izlazne snage 500mA, u meniju na vrhu stranice.

 

 

Imagem

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Uwell Caliburn G POD e-cigareta
- USB kabal
- Zamenska glava otpora 0.8 oma

- uputstvo

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 Za informacije, savete i iskustva drugih korisnika priključite se FB zajednici Vape klub Srbija

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi