+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Vaporesso Armour Pro 100W VW / TC baterijski mod

Vaporesso Armour Pro 100W  VW / TC  baterijski mod

Vaporesso Armour Pro 100W VW / TC baterijski mod

  • Brend: Vaporesso
  • Šifra proizvoda: Vaporesso Armour Pro 100W VW / TC baterijski mod
  • Zaliha: Na stanju
  • 6,999.00
  • 6,299.00

Dostupne opcije

Vaporesso Armour Pro 100W VW / TC baterijski mod

 

Vaporesso Armour Pro 100W je uređaj visokog kvaliteta izrade i prelepog izgleda. Vaporesso je proizvođač koji nas je od prvog dana navikao na proizvode koji se vizuelno razlikuju od ostalih na tržištu. Na sreću, ta jedinstvenost nije na uštrb kvaliteta pa Vaporesso modovi uvek spadaju u vrh trenutne ponude.

Armour Pro baterijski mod pokreće jedna izmenljiva Li-ion baterija, po izboru korisnika to može biti 18650, 20700 ili 21700 baterija.

Imagem 

Osnovni parametri:

Dimenzije: 86mm * 27mm * 39mm
Kapacitet: zavisi od baterije koja se koristi
Tip konektora (navoja): 510 (samopodešavajući pin)
Maksimalna izlazna snaga: 100W
Režimi rada: Smart VW (H/N/S) / Bypass / TC (Ni, Ti, SS, TCR) / CCW / CCT / Bypass / VV / CCV
Opseg otpora grejača: 0.03 - 5.00 oma (za TC režim minimalan otpor je 0.15 oma)

 

 Imagem

Uređaj poseduje OLED displej u boji veličine 0.96 inča. Na njemu su prikazani najbitniji parametri:
- otpor atomizera koji je priključen
- nivo napunjenosti baterije
- izlazni napon i snaga
- režim rada

U mod je ugrađen set opcija za bezbednost i udobnost pri korišćenju: zaključavanje parametara, zaštita od kratkog spoja, od prepunjavanja baterije i preteranog pražnjenja, zaštita od pregrevanja, zaključavanje otpora atomizera (za VT režim), rotiranje ekrana itd...

 

 
 

U Armour Pro je implementirana OMNI elektronika novije generacije (4.0), koja pruža mogućnost korišćenja nekoliko fenomenalnih režima rada. Osim fenomenalne preciznosti u radu, ovaj čip ima i brzinu aktivacije od neverovatnih 0.002s!

 

Smart VW je unapređena verzija klasičnog režima promenljive snage (VW). U Smart VW režimu uređaj automatski odredi optimalnu vrednost snage, na osnovu očitane vrednosti otpora atomizera. Korisnik vrši izbor između tri koraka unutar ovog režima: - high, N - normal i S - soft. Smart VW režim se može jednostavno isključiti u meniju uređaja, onda korisnik sam podešava snagu izlazne struje. 

VT je standardni režim kontrole temperature (TC) za grejače od Ni, Ti ili SS žice. U TCR režimu korisnik sam unosi vrednost TCR koeficijenta za grejnu žicu koju koristi. Postoje dve TCR postavke koje uređaj može da zapamti.

 

 

Bypass je režim direktnog izlaza, bez regulacije. Napon (snaga) na izlazu zavise isključivo od napona (tj nivoa napunjenosti) baterije i otpora atomizera. Drugim rečima, u ovom režimu uređaj oponaša mehanički baterijski mod.

CCW (eng. Customized Curve of Wattage) je napredna verzija VW režima. Korisnik podešava konkretnu vrednost snage za svaki od 10 uzastopnih intervala koji traju po 0.5s. Na taj način je omogućeno da u potpunosti izvučete maksimum iz svog atomizera, npr većom snagom u prvim sekundama povlačenja itd...

CCT (eng. Customized Curve of Temperature) je napredna verzija VT režima. Princip je sličan kao kod CCW režima, korisnik podešava konkretnu vrednost temperature za svaki od 10 uzastopnih intervala koji traju po 0.5s. 

Imagem 

 

Armour Pro pokreće jedna izmenljiva 18650, 20700 ili 21700 Li-ion baterija, koja se postavlja otvaranjem poklopca na dnu uređaja. Za upotrebu 18650 baterija je potrebno postaviti adapter koji je deo kompleta.  

 

Imagem

 

PREPORUKA je korišćenje isključivo kvalitetnih High-Rate baterija! Našu kompletnu ponudu Li-ion baterija možete videti ovde: Li-ion baterije

 

Baterija se može puniti unutar uređaja. Punjenje se obavlja preko MicroUSB porta koji se nalazi ispod displeja. Osim za punjenje, preko ovog porta možete obaviti i ažuriranje firmware-a uređaja. I ovde, pre svega zbog bezbednosti i dugotrajnosti kako uređaja tako i baterije, važi univerzalna preporuka da se baterije pune na eksternom punjaču!

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vaporesso Armour Pro 100W TC/VW baterijski mod
- Adapter za 18650 baterije
- USB kabal
- Uputstvo za upotrebu

 Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Oznake: vaporesso, armour, pro