+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Vaporesso GEN S 220W + NRG-S kit

Vaporesso GEN S 220W + NRG-S kit

Vaporesso GEN S 220W + NRG-S kit

  • Brend: Vaporesso
  • Šifra proizvoda: Vaporesso GEN S 220W + NRG-S kit
  • Zaliha: Na stanju
  • 8,899.00

Dostupne opcije

Vaporesso GEN S 220W + NRG-S atomizer kit

 

Komplet koji čine Vaporesso GEN S baterijski mod max snage 220W i NRG-S atomizer kapaciteta 8ml je namenjen zahtevnijim korisnicima, za korišćenje uvlačenjem direkt u pluća (DTL).

 

Vaporesso GEN S VW/TC 220W je dual-18650 baterijski mod nove generacije. Sa nekoliko inovativnih rešenja i unapređenim čipom, pojednostavio je korišćenje na većim snagama i učinio ga dostupnim većem broju korisnika.
NRG-S je model iz NRG kolekcije atomizera. Koristi nove SKRR QF zamenske glave a kompatibilan je i sa čuvenim NRG zamenskim glavama, pa će ukusom i performansama da zadovolji i najzahtevnije korisnike.

 

 

 

 

Imagem

 

Specifikacija:
Dimenzije: 53mm x 30mm x 146mm
Režimi rada: Pulse Mode / Power ECO / Smart TC / DIY
Izlazna snaga: 5W - 220W
Radni opseg otpora: 0.03 - 5.0oma
Kapacitet atomizera: 8ml
Maksimalna struja punjenja: 2.5A

 

 

Imagem

 

 

 

 

 

 

Vaporesso GEN S baterijski mod

 

Uređaj je (bez baterija) težak samo 107 grama, a telo je izrađeno od vatrostalnog polimera sa povećanom otpornošću na habanje. Ovako lagan i sa hrapavim bočnim stranama, veoma lepo leži u ruci i prijatan je za korišćenje.

 

Na ekranu od 0.91 inča su prikazani svi parametri bitni za rad samog uređaja.

 

GEN S 220W je nova verzija poznatog GEN baterijskog moda. U suštini se radi o uređajima identičnih dimenzija i performansi, razlikuju se samo u bojama i na GEN S je navodno popravljen kvalitet 510 konektora.

 

GEN modove pokreće AXON, novi električni čip iz Vaporessa. AXON donosi nekoliko interesantnih unapređenja i podiže užitak tokom korišćenja na viši nivo. Meni uređaja je organizovan malo drugačije nego što smo navikli, u njemu su dostupni sledeći režimi rada: 

Pulse Mode: režim namenjen prvenstveno za "veteran vapere". Funkcioniše tako što, za vreme dok je uređaj aktiviran, na svake 0.2 sekunde isključi pa uključi struju baterije. Tako se sprečava pregrevanje grejača i omogućava duže povlačenje.

ECO Mode: kada se kapacitet baterija spusti na 40% GEN nudi aktiviranje ovog režima. U ECO režimu bi čip, u skladu sa otporom atomizera i dosadašnjom snagom, prilagodio postavke kako bi baterije duže potrajale. Ovo možda i jeste zgodna opcija u situacijama kada nemate pri sebi zamenske baterije, ali je u redovnoj upotrebi prilično besmislena.

Smart TC: režim koji očita otpor atomizera i prepozna materijal, pa automatski postavi preporučene postavke za taj grejač.

DIY Mode: režim koji sadrži većinu do sada standardnih opcija: VW (sa Soft, Normal i Hard podešavanjem preheat-a), TC (Ni, Ti, SS i TCR), VV, CCW (Custom Curve of Wattage, podešava se kriva izlazne snage tokom jednog povlačenja), Bypass (oponaša rad mehaničkog moda) i Super Player (povećava prihvatljliv raspon otpora na vrednosti od 0.03 do 5 oma).

 

GEN 220W pokreću dve 18650 baterije. Obavezna je upotreba kvalitetnih High Rate baterija, uzimajući u obzir snagu koju ovaj mod može da isporuči i da su baterije vezane serijski.

Na displeju uređaja je prikazano trenutno stanje napunjenosti svake baterije posebno. 

Našu kompletnu ponudu 18650 baterija možete videti na linku 18650 baterije

 

Preporučljivo je da baterije budu "venčane": isti model i iste starosti, uvek korišćene u paru. Baterije se postavljaju otvaranjem vrata na boku uređaja. Jasno su označeni polariteti baterija, a i sam uređaj ima zaštitu od pogrešnog postavljanja baterija.

 

U GEN 220W je ugrađena nova tehnologija za ravnomerno punjenje baterija, stoga se iste bez problema mogu puniti unutar uređaja. Naravno, kao i uvek je preporuka da se za punjenje ipak koristi kvalitetan eksterni punjač. Još bitnije je da, i kada punite baterije unutar moda, to ne radite sa maksimalnom podržanom snagom (2.5A) jer takvo punjenje skraćuje kapacitet i životni vek baterija! 

 

Imagem

 

 

 

Vaporesso NRG-S atomizer

 

NRG-S je atomizer nove generacije iz Vaporesso-a, karakteriše ga velika produkcija pare i intezivan ukus.

 

Punjenje tanka je veoma jednostavno, potrebno je samo poklopac atomizera pomeriti u stranu i kroz otvor sipati tečnost. Kapacitet atomizera je fenomenalnih 8ml!

 

NRG-S koristi dobro poznate NRG zamenske glave, koje možete pronaći na stranici Vaporesso NRG GT zamenske glave

 

U NRG-S atomizeru možete koristiti i SKRR QF zamenske glave nove generacije, namenjene zahtevnim korisnicima: Vaporesso SKRR QF glave

 

Zamenski tank za NRG-S atomizer možete pronaći na stranici Vaporesso NRG-S zamenski tank

 

 

Imagem

 

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vaporesso GEN S VW / TC 220W baterijski mod
- QC Micro USB kabal
- Vaporesso NRG S atomizer 8ml sa GT Meshed glavom (0.18oma, za 50W - 85W)
- rezervna NRG GT4 Meshed glava (0.15oma, za 50W - 75W)
- rezervno tank staklo (ravno) kapaciteta 5ml
- uputstvo za upotrebu

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 Za informacije, savete i iskustva drugih korisnika priključite se FB zajednici Vape klub Srbija

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha