+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Vaporesso Renova Zero POD e-cigareta

Vaporesso Renova Zero POD e-cigareta

Vaporesso Renova Zero POD e-cigareta

  • Brend: Vaporesso
  • Šifra proizvoda: Vaporesso Renova Zero POD e-cigareta
  • Zaliha: Na stanju
  • 3,299.00

Dostupne opcije

Vaporesso Renova Zero POD e-cigareta

 

Renova Zero je revolucionaran proizvod iz Vaporessa, POD uređaj koji je u mnogome doprineo sve većoj popularnosti POD sistema u svetu. Fenomenalnog izgleda, sa baterijom kapaciteta 650mAh koja se aktivira automatski (nema potrebe da klikćete prekidač, grejač se aktivira povlačenjem vazduha) i izrazito dobrom aromom koju daje, predstavlja vrhunac ponude među POD-ovima.

 

Imagem

 

Renova Zero se može koristiti i sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti) ali je prevashodno namenjen za upotrebu sa tečnostima na bazi nikotinskih soli (tzv. NicSalt tečnosti).

 

Više o POD sistemima i NicSalt tečnostima možete saznati na ovom linku:  Nikotinske soli i POD uređaji - šta su i čemu služe?

 

Našu ponudu NicSalt tečnosti možete pronaći na ovom linku: NicSalt tečnosti

 

 

Imagem

 

 

Renova Zero je POD uređaj veoma malih dimenzija, a opet impresivnih performansi. Baterija od 650mAh, koja se može puniti strujom od 1A, pruža određenu sigurnost čak i zahtevnim korisnicima.

CCELL glave koje su integrisane u kertridž ovog modela daju veoma lepu i izraženu aromu. Za punjenje kertridža je potrebno da imate bočicu sa dugačkom i čvrstom kapaljkom, jer je Vaporesso implementirao svoju PTF (eng. Press to Fill) tehnologiju kojom je u potpunosti eliminisana mogućnost curenja tečnosti iz kertridža ka bateriji.

Ukoliko nemate ovakvu bočicu, možete se poslužiti odgovarajućom praznom bočicom koja je deo ovog kompleta.

 

Imagem

 

Možda i najbitnija prednost ovog POD-a je integrisani Vaporesso OMNI BOARD MINI čip koji kontroliše rad, a korisniku pruža mogućnost podešavanja izlazne snage! Sa tri brza klika na ON/OFF dugme birate jedan od predefinisanih režima rada (Low, Medium, High). Na taj način možete prilagoditi rad ovog uređaja svojim vaperskim afinitetima i jačini tečnosti koju koristite.

 

Imagem

 

CCELL grejači ovog uređaja su integrisani u celinu sa tank kertridžom. Zamenske tank kertridže možete pronaći na ovoj stranici: Vaporesso Renova Zero POD kertridži

 

Baterija ovog uređaja se puni preko Micro USB porta. Prilikom punjenja, maksimalna dozvoljena struja je 1A!

 

Vaporesso Renova Zero POD

 

  

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vaporesso Renova Zero POD e-cigareta
- USB kabal
- Zamenski tank kertridž sa integrisanom CCELL glavom
- Prazna bočica kapaciteta 10ml sa čvrstom kapaljkom

- uputstvo

 Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Oznake: vaporesso, renova, zero, pod