+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Vaporesso SWAG 80W VW / TC baterijski mod

Vaporesso SWAG 80W  VW / TC  baterijski mod

Vaporesso SWAG 80W VW / TC baterijski mod

  • Brend: Vaporesso
  • Šifra proizvoda: Vaporesso SWAG 80W VW / TC baterijski mod
  • Zaliha: Na stanju
  • 5,299.00
  • 4,799.00

Dostupne opcije

Vaporesso SWAG 80W VW / TC baterijski mod

 

Vaporesso SWAG 80W je uređaj visokog kvaliteta izrade i prelepog izgleda. Vaporesso je proizvođač koji nas je od prvog dana navikao na proizvode koji se vizuelno razlikuju od ostalih na tržištu. Na sreću, ta jedinstvenost nije na uštrb kvaliteta pa Vaporesso modovi uvek spadaju u vrh trenutne ponude.

Swag baterijski mod pokreće jedna izmenljiva 18650 Li-ion baterija. Izrađen je od aluminijuma pa je, osim što je među najmanjim modovima sa izmenljivom 18650 baterijom, i jedan od najlakših. Težina SWAG-a bez baterije iznosi samo 64g!

 
 
 

Osnovni parametri:

Dimenzije: 75mm * 25mm * 48mm
Kapacitet: zavisi od baterije koja se koristi
Težina: 64g (bez baterije)
Tip konektora (navoja): 510 (samopodešavajući pin)
Maksimalna izlazna snaga: 80W
Režimi rada: Smart VW (H/N/S) / Bypass / TC (Ni, Ti, SS, TCR) / CCW / CCT / Bypass
Opseg otpora grejača: 0.05 - 5.00 oma (za TC režim minimalan otpor je 0.15 oma)

 

Uređaj poseduje OLED displej veličine 0.91 inča, na kojem su prikazani najbitniji parametri:
- otpor atomizera koji je priključen
- nivo napunjenosti baterije
- izlazni napon i snaga
- režim rada

Swag poseduje konektor sa adaptivnim plus pinom, koji se prilagodi dubini navoja atomizera koji se navrne. Na žalost, ovde je plaćena cena malih dimenzija samog moda, pa se na Swag-u ne mogu koristiti atomizeri prečnika većeg od 23mm (ne mogu da stanu zbog poklopca baterije).

U mod je ugrađen set opcija za bezbednost i udobnost pri korišćenju: zaključavanje parametara, zaštita od kratkog spoja, od prepunjavanja baterije i preteranog pražnjenja, zaštita od pregrevanja, zaključavanje otpora atomizera (za VT režim), rotiranje ekrana itd...

 

Uređaj se uključi sa 5 brzih klikova na prekidač. Izlazna vrednost snage (napona, temperature) se podešava preko PLUS i MINUS dugmića, nakon što se prethodno izvršio izbor odgovarajućeg režima rada. Dugim klikom na prekidač (3s) se bira jedan od dostupnih režima.

U Swag je implementirana OMNI elektronika novije generacije (2.0), koja pruža mogućnost korišćenja nekoliko fenomenalnih režima rada.

 

 

 

Smart VW je unapređena verzija klasičnog režima promenljive snage (VW). U Smart VW režimu uređaj automatski odredi optimalnu vrednost snage, na osnovu očitane vrednosti otpora atomizera. Korisnik vrši izbor između tri koraka unutar ovog režima: - high, N - normal i S - soft. Smart VW režim se može jednostavno isključiti u meniju uređaja, onda korisnik sam podešava snagu izlazne struje. 

VT je standardni režim kontrole temperature (TC) za grejače od Ni, Ti ili SS žice. U TCR režimu korisnik sam unosi vrednost TCR koeficijenta za grejnu žicu koju koristi. Postoje dve TCR postavke koje uređaj može da zapamti.

 

Bypass je režim direktnog izlaza, bez regulacije. Napon (snaga) na izlazu zavise isključivo od napona (tj nivoa napunjenosti) baterije i otpora atomizera. Drugim rečima, u ovom režimu uređaj oponaša mehanički baterijski mod.


CCW (eng. Customized Curve of Wattage) je napredna verzija VW režima. Korisnik podešava konkretnu vrednost snage za svaki od 10 uzastopnih intervala koji traju po 0.5s. Na taj način je omogućeno da u potpunosti izvučete maksimum iz svog atomizera, npr većom snagom u prvim sekundama povlačenja itd...


CCT (eng. Customized Curve of Temperature) je napredna verzija VT režima. Princip je sličan kao kod CCW režima, korisnik podešava konkretnu vrednost temperature za svaki od 10 uzastopnih intervala koji traju po 0.5s. 

 

Swag pokreće jedna izmenljiva 18650 Li-ion baterija, koja se postavlja odšrafljivanjem poklopca sa vrha uređaja. PREPORUKA je korišćenje isključivo kvalitetnih High-Rate baterija!

Našu kompletnu ponudu 18650 baterija možete videti ovde: 18650 baterije

 

Imagem

 

Baterija se može puniti unutar uređaja. Punjenje se obavlja preko MicroUSB porta koji se nalazi ispod displeja.
Osim za punjenje, preko ovog porta možete obaviti i ažuriranje firmware-a uređaja.

 

Imagem

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vaporesso Swag 80W TC/VW baterijski mod
- USB kabal
- Uputstvo za upotrebu

 Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Oznake: swag, vaporesso