+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Vaporesso Target Mini 2 2000mAh VW/TC baterija

Vaporesso Target Mini 2 2000mAh VW/TC baterija

Vaporesso Target Mini 2 2000mAh VW/TC baterija

  • Brend: Vaporesso
  • Šifra proizvoda: Vaporesso Target Mini 2 2000mAh VW/TC baterija
  • Zaliha: USKORO NA STANJU
  • 2,999.00

Dostupne opcije

Vaporesso Target Mini 2 2000mAh VW/TC baterija

 

Vaporesso Target Mini 2 je VW/TC baterija veoma malih dimenzija i visokog kvaliteta izrade. Naslednik Target Mini modela, Target Mini 2 nam donosi veću bateriju i kvalitetniju završnu obradu, a za rad uređaja je zadužen čuveni OMNI Board elektronski čip u verziji 4.2.

Target Mini 2 je sjajan izbor kako za korisnike sa manjom dnevnom potrošnjom, tako i za one koji traže kvalitetnu rezervnu varijantu malih dimenzija.

 

 

Vaporesso Target Mini 2 2000mAh VW/TC baterija

  

SPECIFIKACIJA:
Dimenzije: 67mm x 26mm x 37mm
Kapacitet: 2000mAh
Režim rada: VW (H, N, S), CCW, SP, VV, CCV, TC (Ti, Ni, SS, TCR), Bypass
Maksimalna izlazna snaga baterije: 50W
Podržani opseg otpora: 0.03 oma - 5.00 oma

 

 

Imagem

 

Target Mini 2 je zgodna, mala baterija iz Vaporessa, idealna za one koji žele pouzdan uređaj malih dimenzija. Pokreće je integrisana ćelija kapaciteta 2000mAh. Maksimalna izlazna snaga baterije je 50W.

 

Rad Target Mini 2 baterije kontroliše čuveni, napredni Vaporesso OMNI Board čip, verzija 4.2. Osim stabilnog rada, ovaj čip korisniku pruža i mogućnost korišćenja nekoliko naprednih režima:

  • VW: izmenljiva snaga, sa podrežimima S (soft), N (normal) i H (high)
  • CCW: Custom Curve of Wattage, napredni režim gde korisnik sam podešava vrednosti snage za svakih 0.5 sekundi tokom jedne aktivacije uređaja
  • SP: Super Player, režim koji pruža mogućnost korišćenja mnogo većeg opsega otpora grejača. Realno, za uređaj ovog kapaciteta ovaj režim je besmislen
  • VV: izmenljivi napon
  • CCV: Custom Curve of Voltage, napredni režim gde korisnik sam podešava vrednosti napona za svakih 0.5 sekundi tokom jedne aktivacije uređaja
  • TC: režim kontrole temperature 

 

 

 

Target Mini 2 poseduje i veoma zgodnu opciju, tzv. SMART VW režim. Ako uključite neki od VW režima i aktivirate ovu opciju, nakon što zašrafite atomizer uređaj će sam postaviti vrednost snage koja je optimalna za očitani otpor grejača i taj VW režim.

 

Imagem

 

Preporuka je da se Target Mini 2 koristi ISKLJUČIVO sa MTL atomizerima i na manjim snagama. Baterija ovog kapaciteta naprosto ne može dugo i kvalitetno raditi u uslovima intezivnije potrošnje.

 

Vaporesso Target Mini 2 se puni preko standardnog MicroUSB porta i podržava max struju punjenja od 2A! Radi dugotrajnosti baterije i očuvanja njenog kapaciteta, preporuka je da se punjenje ipak vrši slabijim punjačima (do 1A).

 

Vaporesso Target Mini 2 2000mAh VW/TC baterija

 

  

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vaporesso Target Mini 2 2000mAh baterija
- USB kabal

- uputstvo

 

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača  možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 Za informacije, savete i iskustva drugih korisnika priključite se FB Vape klubu Srbija

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha