+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Vaporesso XROS 800mAh POD kit

Vaporesso XROS 800mAh POD kit

Vaporesso XROS 800mAh POD kit

  • Brend: Vaporesso
  • Šifra proizvoda: Vaporesso XROS 800mAh POD kit
  • Zaliha: Na stanju
  • 3,599.00

Dostupne opcije

Vaporesso XROS 800mAh POD e-cigareta

 

Kolekcija fenomenalnih POD modela iz kompanije Vaporesso je od nedavno bogatija za jedan zaista sjajan primerak. XROS predstavlja top ponude među jednostavnim modelima vrhunske funkcionalnosti, uz tradicionalno kvalitetnu aromu koja je zaštitni znak svih Vaporesso POD uređaja.

 

Vaporesso XROS POD

 

 

XROS POD se može koristiti i sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti) ali je prevashodno namenjen za upotrebu sa tečnostima na bazi nikotinskih soli (tzv. NicSalt tečnosti).

 

Više o POD sistemima i NicSalt tečnostima možete saznati na ovom linku:  Nikotinske soli i POD uređaji - šta su i čemu služe?

 

Našu ponudu NicSalt tečnosti možete pronaći na ovom linku: NicSalt tečnosti

 

 

Imagem

 

 

 

 

XROS je POD e-cigareta visokog kvaliteta izrade. Telo uređaja je izrađeno od SS304 čelika, što garantuje dobar osećaj u ruci i povećanu otpornost na habanje. Svedenog je izgleda i na telu ima samo jedan prekidač, pa je korišćenje krajnje jednostavno a užitak maksimalan.

 

Uređaj pokreće integrisana baterijska ćelija kapaciteta 800mAh. Tank kertridž ima kapacitet 2ml.

 

Imagem

 

Rad Vaporesso XROS POD e-cigarete kontroliše poznati AXON elektronski čip, koji garantuje preciznost i stabilan rad. Namena XROS-a je da isporuči maksimalan užitak bez potrebe da se korisnik bavi podešavanjima, tako da nema opcije za podešavanje izlazne snage.

Preko klizača na vrhu uređaja se može podešavati protok vazduha, od tesnog do prilično otvorenog MTL (restriktivni DTL).

 

XROS ima mogućnost automatskog i manuelnog aktiviranja. Drugim rečima, grejač će se aktivirati bilo da kliknete na prekidač ili da povučete vazduh (paru). No, kao i kod drugih uređaja sa automatskom aktivacijom, ako je vazduh previše otvoren onda automatsko aktiviranje nije najpreciznije.

 

Ispod prekidača je led lampica koja služi kao indikator napunjenosti baterije. Lampica svetli zeleno kada je baterija napunjena preko 70%, plavo svetlo je za 30% - 70% a crveno za napunjenost ispod 30%.

 

 

 

 

Ketridž je magnetima pričvršćen za bateriju uređaja. Kapacitet tanka je 2ml, a u kertridž je integrisan grejač. Trenutno su dostupne dve varijante kertridža:

  • Mesh 0.8 oma
  • Mesh 1.2 oma

Na Mesh 0.8 grejačima je para nešto toplija, a udarac u grlo (TH) izraženiji.

Tank se puni tako što se skine usnik, pa se kroz rupicu sipa tečnost.

Zamenske kertridže možete pronaći ovde: Vaporesso XROS POD kertridž

 

Baterija se puniti preko usb kabla nove generacije, tip-c. Prilikom punjenja, maksimalna dozvoljena struja je 1A!  

 

 Imagem

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vaporesso XROS 800mAh POD e-cigareta (sa 1.2 oma kertridžom)
- USB kabal
- zamenski kertridž 0.8 oma
- uputstvo

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača  možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 Za informacije, savete i iskustva drugih korisnika priključite se FB Vape klubu Srbija

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi
Oznake: vaporesso, xros, pod