+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

VOOPOO DRAG 2 177W VW / TC baterijski mod

VOOPOO DRAG 2 177W  VW / TC  baterijski mod

VOOPOO DRAG 2 177W VW / TC baterijski mod

  • Brend: VoopooTech
  • Šifra proizvoda: VOOPOO DRAG 2 177W VW / TC baterijski mod
  • Zaliha: Na stanju
  • 8,699.00

Dostupne opcije

VOOPOO Drag 2 177W VW / TC baterijski mod

 

VOOPOO Drag 2 177W je unapređena verzija čuvenog Drag modela. Drag 2 pokreće GENE.FIT čip nove generacije, koji osim novih režima rada donosi i zaštitu od oštećenja usled dejstva tečnosti i prljavštine.

DRAG 2 pokreću dve 18650 Li-Ion baterije vezane serijski.

 

Imagem
 

Uređaj poseduje OLED displej na kojem su prikazani najbitniji parametri:
- otpor atomizera koji je priključen
- nivo napunjenosti baterije
- izlazni napon i snaga

 

U odnosu na prvi Drag, ovaj model je nešto manjih dimenzija i lakši. Konektor za atomizer je pomeren ka sredini i veoma blago je uzdignut, kako bi se izbeglo grebanje moda prilikom zavrtanja atomizera.

Takođe, zaobljenih je ivica, zbog čega je znatno prijatniji za korišćenje.

 

Imagem

 

 

Osnovni parametri:
Dimenzije: 88mm * 27mm * 51mm
Kapacitet: zavisi od baterija koje se koristi
Tip konektora (navoja): 510 (samopodešavajući pin)
Deklarisani opseg snage: do 177W
Režimi rada:
Power / Fit Mode (1, 2, 3) / TC Mode (SS, Ni, Ti) / Custom Mode
Opseg otpora grejača:
0.05 - 5.00 oma (VW režim), 0.05 - 1.50 oma (TC režim)
Maksimalna struja punjenja: 2A

 

Imagem

 

Uređaj se uključi sa 5 brzih klikova na prekidač. Izlazna vrednost snage (napona, temperature) se podešava preko PLUS i MINUS dugmića, nakon što se prethodno izvršio izbor odgovarajućeg režima rada. Sa tri brza klika na prekidač se bira jedan od dostupnih režima.

Power je unapređena verzija režima izmenljive snage (VW). Nakon što uređaj detektuje da je našrafljen nov atomizer i korisnik to potvrdi, Drag će automatski postaviti vrednost snage na preporučenu za taj otpor. Tako se sprečava da se nov grejač eventualno spali ukoliko bi se aktivirao na snazi koja je preostala od prethodnog atomizera.
Korisnik onda može da postavi snagu na sebi odgovarajuću vrednost.

FIT Mode je podrazumevani režim. Ovaj režim ima 3 opcije, koje u skladu sa otporom grejača izvlače maksimum po pitanju trajanja baterije, arome ili količine pare.

TC je standardni režim kontrole temperature. U TCR režimu korisnik sam unosi vrednost TCR koeficijenta za grejnu žicu koju koristi.

Custom režim je napredna opcije koje pružaju mogućnost finog podešavanja ponašanja ovog uređaja. Korisniku je data mogućnost da isprogramira kako se u vremenskim razmacima menja vrednost snage (temperature), tokom jednog klika na prekidač (tj jedne aktivacije) uređaja.

Bitno je napomenuti da je ove dve opcije moguće isprogramirati kako na samom uređaju tako i na Vašem računaru, koristeći specijalizovani softver koji je razvio VoopoTech.

Imagem

Uređaj pokreću dve izmenljive 18650 Li-ion baterije, koje se postavljaju otvaranjem magnetnog poklopca na boku moda. PREPORUKA je korišćenje isključivo kvalitetnih High-Rate baterija!

Našu kompletnu ponudu 18650 baterija možete videti ovde: 18650 baterije

 

Baterije se mogu puniti i unutar uređaja, preko MicroUSB porta smeštenog ispod dugmića za regulaciju. Osim za punjenje, ovaj port služi i za ažuriranje firmware-a uređaja, kao i za povezivanje uređaja sa kompjuterom preko specijalizovanog VoopooTech programa.

 

Kao i kod svih dual-18650 modova, baterije bi trebalo da su "venčane": isti model i iste starosti, uvek korišćene i punjene zajedno. Dobra praksa je da im se povremeno zamene pozicije unutar moda.

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- VOOPOO Drag 177W TC/VW baterijski mod
- USB kabal
- Uputstvo za upotrebu

   

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi
Oznake: drag, voopoo