+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Voopoo Drag S 2500mAh 60W VW POD

Voopoo Drag S 2500mAh 60W VW POD

Voopoo Drag S 2500mAh 60W VW POD

  • Brend: VoopooTech
  • Šifra proizvoda: Voopoo Drag S 2500mAh 60W VW POD
  • Zaliha: Na stanju
  • 6,499.00
  • 6,099.00

Dostupne opcije

Voopoo Drag S 2500mAh 60W VW POD e-cigareta

 

Nakon velikog uspeha modela iz Vinci kolekcije, kompanija Voopoo je podigla lestvicu i novim Drag uređajima postavila nove standarde u svetu POD uređaja. Drag S i Drag X su modeli predstavljeni početkom 2020. godine, u koje je implementirano sve najbolje iz Vinci kolekcije uz dodatak nekoliko interesantnih unapređenja. Tu se pre svega misli na vizuelni dojam, jer dizajn Drag S i Drag X uređaja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

Voopoo Drag X VW 80W POD

 

 

Drag S je model sa integrisanom baterijskom ćelijom kapaciteta 2500mAh. Osnovne funkcionalnosti su identične "većem" Drag X modelu, samo je maksimalna snaga do 60W.

 

 

Imagem

 

Drag S se bez problema može koristiti i sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti) i sa NicSalt tečnostima. Konstrukcija grejača i performanse uređaja su takve da se ne preporučuje korišćenje tečnosti koje sadrže destilovanu vodu i u sastavu imaju manje od 70% VG-a.

 

Više o POD sistemima i NicSalt tečnostima možete saznati na linku Nikotinske soli i POD uređaji - šta su i čemu služe?

 

Našu ponudu NicSalt tečnosti možete pronaći na linku NicSalt tečnosti

 

 

Imagem

 

 

 

 

Voopoo Drag S VW POD ima integrisanu baterijsku ćeliju kapaciteta 2500mAh. Kapacitet tank kertridža je čak 4.5ml. Modernog je dizajna i jako lepo leži u ruci, a na ekranu u boji visoke rezolucije su prikazani svi parametri bitni za rad uređaja.

 

Imagem

 

Rad Drag X uređaja kontroliše čuveni GENE elektronski čip, ovde u verziji Gene.TT. GENE.TT verzija elektronskog čipa je prilagođena potrebama POD uređaja nove generacije i donosi nekoliko fenomenalnih rešenja.

 

SMART opcija GENE.TT elektronike pomaže neiskusnim korisnicima, tako što pri ubacivanju kertridža sa zamenskom glavom očita otpor grejača i automatski postavi vrednost snage na preporučenu za taj otpor.

Ako skinete pa nakon određenog vremena vratite atomizer, uređaj će vratiti vrednost snage na poslednju koju ste koristili sa tim atomizerom!

U SMART režimu se izlazna snaga može postaviti samo u opsegu preporučenom za taj otpor grejača!

 

Sa 3 brza klika se prebacuje u RBA režim. U ovom režimu nema preporučene snage niti dozvoljenog opsega, korisnik snagu postavlja prema ličnim afinitetima.

 

Imagem

 

Ketridž je magnetima pričvršćen za bateriju uređaja, a zamenska glava se samo ubaci (utisne) u ležište kertridža. Osnova kertridža je okrugla, tako da će raditi kako god da ga ubacite u ležište.

Drag S donosi interesantno rešenje za podešavanje protoka vazduha, preko polugice na sredini uređaja se sinhronizovano otvaraju/zatvaraju otvori za vazduh na boku.

 

Uređaj ima mogućnost izbora da li ćete koristiti manuelno (klik na prekidač) ili automatsko aktiviranje grejača. Promena se vrši sa 3 brza klika prekidača.

 

Kertridž nema integrisane grejače, nego se zamenske glave mogu menjati zasebno.
Drag X koristi tzv PnP zamenske glave, već poznate i priznate među vaperima širom sveta. U ponudi je nekoliko različitih verzija, za MTL korišćenje i za DTL korišćenje. Postoji i nekoliko RBA glava za Vinci, gde korisnik može sam da napravi i postavi grejač prema svojim afinitetima.

PnP zamenske glave za Drag X možete pronaći na stranici Voopoo PnP zamenske glave

 

 

Imagem

 

Zamenske tank kertridže možete pronaći ovde: Voopoo Drag S / Drag X kertridž

Ukoliko ste MTL korisnik, pravi izbor za Vas je PnP MTL tank kertridž

 

U ponudi je i 510 adapter za Drag S i Drag X, koji ovaj uređaj jednostavno pretvara u VW baterijski mod, pa na njemu možete koristiti sve standardne 510 atomizere! Ovaj adapter možete pronaći na stranici 510 adapter za Voopoo Drag S / Drag X

 

Baterija se može puniti i unutar uređaja, preko usb kabla nove generacije, tip-c. Prilikom punjenja, maksimalna dozvoljena struja je 1A!

 

Imagem

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Voopoo Drag S VW 80W POD e-cigareta
- USB kabal
- zamenske PnP glave: VM5, VM1
- Uputstvo

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 Za informacije, savete i iskustva drugih korisnika priključite se FB zajednici Vape klub Srbija

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi
Oznake: Voopoo, Drag S, POD