+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

VOOPOO TOO 180W VW / TC baterijski mod

VOOPOO TOO 180W  VW / TC  baterijski mod

VOOPOO TOO 180W VW / TC baterijski mod

  • Brend: VoopooTech
  • Šifra proizvoda: VOOPOO TOO 180W VW / TC baterijski mod
  • Zaliha: Na stanju
  • 9,099.00
  • 7,499.00

Dostupne opcije

VOOPOO TOO 180W VW / TC baterijski mod

 

VOOPOO TOO 180W je naslednik ultra popularnog DRAG modela. Radi se o visoko kvalitetnom baterijskom modu koji pruža mnogo više: GENE čip ugrađen u TOO je još brži, pa vreme reakcije ("okidanje") nakon pritiska na prekidač iznosi samo 0.010s! Osim toga, iza futurističkog mehanizma kliznih vratanaca TOO krije vrlo korisnu opciju: možete ga koristiti sa dve ili samo sa jednom 18650 baterijom.

TOO se proizvodi u dve osnovne verzije, sa silver ili crnom baznom bojom (okvirom).

Uređaj poseduje OLED displej na kojem su prikazani najbitniji parametri:

- otpor atomizera koji je priključen
- nivo napunjenosti baterija
- izlazna snaga

Osnovni parametri:
Dimenzije: 88mm * 33mm * 54mm
Kapacitet: zavisi od baterija koje se koriste
Tip konektora (navoja): 510 (samopodešavajući pin)
Deklarisani opseg snage: do 80W (jedna 18650 baterija), do 180W (dve 18650 baterije)
Režimi rada: Smart VW / SOFT (za veće snage) / TC (Ti, Ni, SS316) / TCR / Custom
Opseg otpora grejača: 0.05 - 3.00 oma (VW režim), 0.05 - 1.00 oma (TC režim)
Maksimalna struja punjenja: 2A
Masa: 192g

 

VOOPOO Too poseduje konektor od čelika sa pozlaćenim adaptivnim plus pinom, koji se prilagodi dubini navoja atomizera koji se navrne. U mod je ugrađen set opcija za bezbednost: opcija zaključavanja parametara, zaštita od kratkog spoja, od prepunjavanja baterije i preteranog pražnjenja, zaštita od pregrevanja, zaštita od pogrešnog postavljanja baterija itd...

 

 

 

Uređaj se uključi sa 5 brzih klikova na prekidač. Izlazna vrednost snage (napona, temperature) se podešava preko PLUS i MINUS dugmića, nakon što se prethodno izvršio izbor odgovarajućeg režima rada. Sa tri brza klika na prekidač se bira jedan od dostupnih režima.

GENE čip implementiran u Voopoo Too uređaj se ponaša slično kao OMNI čip koji koristi Vaporesso.

Smart VW je unapređena verzija režima izmenljive snage (VW). Nakon što uređaj detektuje da je našrafljen nov atomizer i korisnik to potvrdi, Too će automatski postaviti vrednost snage na preporučenu za taj otpor. Tako se sprečava da se nov grejač spali ukoliko bi se aktivirao na prethodno korišćenoj snazi, a koja za njega nije odgovarajuća. Naravno, korisnik može da ignoriše ovu preporuku i postavi snagu po sopstvenoj želji.

SOFT Mode se preporučuje za upotrebu na većim snagama, čip tada sprečava nagle oscilacije i izvlači maksimalan ukus, čime produžava radni vek grejača.

TC je standardni režim kontrole temperature za grejače od Ni, Ti i SS žice. U TCR režimu korisnik sam unosi vrednost TCR koeficijenta za grejnu žicu koju koristi.

Dva Custom režima su napredne opcije koje pružaju mogućnost finog podešavanja ponašanja ovog uređaja. Korisniku je data mogućnost da isprogramira kako se u vremenskim razmacima menja vrednost snage (temperature), tokom jednog klika na prekidač (tj jedne aktivacije) uređaja.

Bitno je napomenuti da je ove dve opcije moguće isprogramirati kako na samom uređaju tako i na Vašem računaru, koristeći specijalizovani softver koji je razvio VoopoTech.

 

Uređaj se pokreće pomoću jedne ili dve izmenljive 18650 Li-ion baterije, koje se postavljaju pomeranjem kliznih vrata (na obe strane po jedna).
PREPORUKA 
je korišćenje isključivo kvalitetnih High-Rate baterija!

Našu kompletnu ponudu 18650 baterija možete videti ovde: 18650 baterije

 

Baterije se mogu puniti i unutar uređaja, preko MicroUSB porta smeštenog ispod dugmića za regulaciju. Osim za punjenje, ovaj port služi i za ažuriranje firmware-a uređaja, kao i za povezivanje uređaja sa kompjuterom preko specijalizovanog VoopooTech programa.

 

Kao i kod svih dual-18650 modova, baterije bi trebalo da su "venčane": isti model i iste starosti, uvek korišćene i punjene zajedno. Dobra praksa je da im se povremeno zamene pozicije unutar moda.

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- VOOPOO TOO 180W TC/VW baterijski mod
- USB kabal
- Uputstvo za upotrebu

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM 

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Oznake: too, voopoo