+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Voopoo Vinci POD 800mAh e-cigareta

Voopoo Vinci POD 800mAh e-cigareta

Voopoo Vinci POD 800mAh e-cigareta

  • Brend: VoopooTech
  • Šifra proizvoda: Voopoo Vinci POD 800mAh e-cigareta
  • Zaliha: Na stanju
  • 3,499.00

Dostupne opcije

Voopoo Vinci POD 800mAh e-cigareta

 

Nakon velikog uspeha koji su postigli modeli iz prve serije Vinci uređaja, Voopoo nam predstavlja njihove unapređene verzije. Prvi je Vinci POD, uređaj sjajnih performansi upakovanih u proizvod visokog kvaliteta izrade. Maksimalna jednostavnost upotrebe i fenomenalna aroma koja se dobija na Vinci POD kertridžima, stavljaju ovaj model u vrh ponude 2021. godine. Vinci POD se zato preporučuje kako korisnicima koji traže prvu e-cigaretu sa kojom bi počeli svoje vapersko putovanje, tako i iskusnim korisnicima koji traže jednostavnu, rezervnu varijantu.

 

 

Imagem

 

Vinci POD se bez problema može koristiti i sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti) i sa NicSalt tečnostima.Konstrukcija grejača i performanse uređaja su takve da se ne preporučuje korišćenje tečnosti koje sadrže destilovanu vodu i u sastavu imaju manje od 70% VG-a.

 

Više o POD sistemima i NicSalt tečnostima možete saznati na linku Nikotinske soli i POD uređaji - šta su i čemu služe?

 

Našu ponudu NicSalt tečnosti možete pronaći na linku NicSalt tečnosti

 

 

Imagem

 

 

 

Voopoo Vinci POD sadrži integrisanu bateriju kapaciteta 800mAh. Kapacitet tank kertridža je 2ml. Modernog je dizajna i jako lepo leži u ruci. Telo uređaja je izrađeno od visoko kvalitetnog materijala, bukvalno se na prvi dodir oseti razlika u odnosu na ostale uređaje u toj klasi. I pored toga što je visokog sjaja povećane je otpornosti na udarce, a kao šlag na tortu: ne skuplja otiske prstiju.

 

Imagem

Imagem

 

Rad Vinci uređaja kontroliše čuveni GENE elektronski čip, koji je ovde prilagođen zahtevu da se korisniku konstantno isporučuje snaga od 15W.

 

Imagem

Imagem

Imagem

Imagem

 

Vinci POD nema prekidač, aktivacija je automatska - čim povučete vazduh. Dodatni kvalitet mu daje mogućnost finog podešavanja protoka vazduha. Na boku uređaja, neposredno ispod kertridža, se nalazi klizač na kojem možete podesiti od tesnog do prilično otvorenog MTL protoka.

Ketridž je magnetima pričvršćen za bateriju uređaja. Dovoljno ga je samo ubaciti u ležište baterije i uređaj je spreman za upotrebu. U Vinci POD kertridž je ugrađena nova tehnologija koja sprečava vraćanje kondenza i eventualno curenje tečnosti iz tanka.

 

Imagem

 

Zamenske tank kertridže za ovaj POD uređaj možete pronaći na stranici Voopoo Vinci POD kertridž

 

Baterija Vinci POD e-cigarete se puni preko usb porta nove generacije, Tip-C. Podržana je opcija brzog punjenja, ali se duži životni vek baterije i očuvanje njenog kapaciteta preporučuje korišćenje punjača manje izlazne snage (do 1A).

 

Imagem

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Voopoo Vinci POD 800mAh e-cigareta
- USB kabal Tip-C
- Uputstvo

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 Za informacije, savete i iskustva drugih korisnika priključite se FB zajednici Vape klub Srbija

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi
Oznake: Voopoo, Vinci, POD